• 1

I ovaj gigant "beži" iz Kine: Posle Starbaksa i Meka, IKEA zatvorila 15 prodavnica

Među ostalim kompanijama koje su preduzele mere predostrožnosti jesu Reno, Pežo, Britiš Ervejz...

  • 1

Za sada poslednja velika kompanija koja na koronavirus reaguje zatvaranjem prodavnica, jeste IKEA. Čak 15 radnji na području Kine neće funkcionisati dok se situacija na sredi, rečeno je iz Ingka Group. Kompanija je dodala da će zaposleni "do daljeg ostati kod kuće uz platu".

Ranije danas, Starbaks je najavio zatvaranje 2.000 objekata širom zemlje, dakle, nije više u pitanju samo provincija Hubei, a mnoge avio kompanije, uključujući Britiš Ervejz, otkazale su letove za ovaj region.

Mekdonalds je takođe preduzeo mere predostrožnosti, u 5 provincijskih gradova, kao i Reno, odnosno Pežo, koji su privremeno obustavili rad i evakuisali svoje zaposlene.

Video: Ova porodica je doslovno shvatila reklamu i uselila se u salon nameštaja!

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto!

    Sve se bojim da su se Kinezi nevidjeno potresli. Kina je ogromno trziste, a sve te andrmolje Kinezi sami mogu da proizvode, zapravo, iznenadjena sam ako vec nisu to uradili, pa ce biti jos i jeftinije i snabdevace u najmanju ruku, celu Aziju. A ko ce zapravo pretrpeti stetu, tek ostaje da se vidi.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke