• 2

Top 50 2019: Telegraf Biznis među najboljim sajtovima u Srbiji

Biznis.telegraf.rs osvojio je priznanje u okviru izbora Top 50 – najbolje online stvari, a u kategoriji Vesti i mediji u tradicionalnom godišnjem izboru časopisa PC Press za najbolje sajtove.

  • 2
pc press Foto: pc press

Kako se navodi u obrazloženju, Telegraf Biznis je prava adresa za sve koje interesuje poslovanje u zemlji, regionu, pa i šire.

- Biznis portal u okviru telegraf.rs portala svakodnevno isporučuje poslovne vesti sa svih meridijana, sa dodatnim naglaskom na domaća dešavanja. To čini na fantastičan način, a usudili bismo se da ustvrdimo da zapravo ovaj segment predstavlja najbolji deo portala. Obilje pravovremenih, interesantnih i relevantnih informacija čine sajt obaveznim mestom za posetu svakoga koga interesuje poslovanje u zemlji, regionu, pa i šire - piše u saopštenju stručnog žirija PC Pressa.

Već dvadeset i treću godinu za redom redakcija PC Press-a organizuje Top 50 koji je jedini zvanični izbor najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji.

Više detalja o Top 50 i o tome ko su dobitnici nagrada možete pogledati na sajtu Top 50.

Priznanja pobednicima biće uručena sutra u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Biće dodeljene i nagrade za najbolji nastup na društvenim mrežama, nagrada publike za celokupni online nastup, ali i priznanja za najbolje aplikacije za mobilne uređaje.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>