• 5

Hit ponuda: Kupite "mercedes" u Srbiji za samo 83 evra, ili autobus za - 16.000

Rok za podnošenje ponuda je 20. februar

  • 5

Republička direkcija za imovinu (RDI) oglasila je prodaju 120 putničkih i teretnih vozila koja se nude u "viđenom stanju".

Vozila se nalaze u nekoliko magacina Poreske uprave u Nišu, Ravnom selu i Kragujevcu, dok je jedan "mercedes" iz 1984. "parkiran" u Kljajićevu, a "Zastava" Pančevu.

Rok za podnošenje ponuda je 20. februar, a pravo učešća na oglasu imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove oglasa i koja uplate depozit u visini od 5.000 dinara za svaku pokretnu stvar za koju se ponuda podnosi, do 19. februara.

Najnižu početnu cenu od 83 evra ima "mercedes 190", iz 1984. godine, dok je na listi najskupljih autobus iste marke iz 1990. godine, čija je početna cena 16.971 evro.

Javno otvaranje prispelih ponuda biće 21. februara u prostorijama Republičke direkcije za imovinu u Beogradu.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duster

    ovo su krsevi. taj ko kupi autobus iz 1990 moze odmah da ga tera na odpad ili na reciklaz. koliko je nasa drzava spora u donosenju ovako glupih rasprodaja

  • Sepp

    To sto oni prodaju treba da se reciklira a autobus je kao onaj lastin sto ga nemci nisu hteli ni reciklirati vec su ga izbacili u Cesku

  • simke

    prodajete kamione iz '84 god ? sa kojim motorom ? eee zivote lutalico ....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke