• 4

Palma: Srbi treba da idu na more tamo gde ih poštuju i vole a to je Grčka

Počasni konzul Grčke u Srbiji Dragan Marković Palma je izjavio je da će 2020. godina biti najberićetnija za Grčku jer će ogroman broj turista iz Srbije izabrati Grčku kao destinaciju i letovati u toj zemlji

  • 4

Danas je na Sajmu turizma u Beogradu predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik, predsednik skupštine grada Jagodina i počasni konzul Grčke u Srbiji Dragan Marković Palma obišao štand Turističke organizacije Grčke, na kome ga je dočekao ministar unutrašnjih poslova zadužen za Severnu Makedoniju i Trakiju gospodin Teodoras Karaoglu.

Počasni konzul Grčke u Srbiji Dragan Marković Palma je izjavio je da će 2020. godina biti najberićetnija za Grčku jer će ogroman broj turista iz Srbije izabrati Grčku kao destinaciju i letovati u toj zemlji .

Marković je rekao da građani Srbije ne treba da idu u Crnu Goru na more zbog nezapamćenog udara Mila Đukanovića na Srpsku pravoslavnu crkvu i pokušaja otimanja imovine SPC.

Palma, Sajam turizma

Dragan Marković Palma obišao štand Turističke organizacije Grčke-Foto: Telegraf.rs

- Srbi treba da idu na more tamo gde ih poštuju i vole a to je Grčka, naša bratska država koja nije priznala nezavisnost Kosova i Metohije, koja je bila protiv prijema Kosova u UNESKO, INTERPOL i koja pomaže Srbiji na evropskom putu. Posebno smo zahvalni predsedniku vlade Micotakisu i njegovom ocu Konstantinosu Micotakisu, koji je, kada je bio predsednik Vlade Grčke, bio na strani Jugoslavije i srpskog naroda i to Srbija ne treba nikada da zaboravi - izjavio je Marković.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • New York

    Palma u Paraliju, sa svom bolumentom koju vodi. Od estrade do medija. A ja odo u Hr. Da uzivam u Jadranu

  • Crnogorac1918

    Nijesmo mi te srece... eto ih u jun sa punim kufer tregerima paradajza,krastavaca i sl.

  • Jovan

    Tako je Palma, slažem se, odavno ja to propagiram!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke