• 2

O2 TV se od 1. marta ponovo zove b92

"Restart"

  • 2

O2 televizija od 1. marta menja ime u B92. Odnosno, vraća ime u "B92", pošto je televizija nasledila prepoznatljivi logo pre tri godine.

Dok je postojala kao B92, televizija je bila poznata i po nazivu Devedesetdvojka, a prvo ime je dobila po frekvenciji radio-stanice (92,5 megaherca) — od koje je televizija i nastala, pri čemu je slovo B označavalo Beograd.

Кako je septembra 2015. godine Antenna Group postala vlasnik televizije B92 nije bilo poznato koje ime će se ubuduće zvati ova televizija.

B92 se transformisala u O2 11. septembra 2017. Nakon toga su počele Vesti u istom, redizajniranom studiju u kojem su se emitovale Vesti na B92.

Početkom decembra 2018. godine Antenna Group je objavila da se povlači sa tržišta Srbije i Crne Gore i da je izvršila akviziciju televizijskih kanala (Prva, O2, Prva CG, specijalizovani kablovski kanali), radija Plej i svojih portala Srđanu Milovanoviću, bivšem vlasniku kablovskog operatera Кopernikus.

02

Foto: Telegraf.rs

Kako se pretpostavlja, a i piše na oglasima koji se mogu videti širom Beograda, cilj promene imena je "restart", odnosno, reorganizacija poslovanja.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke