Zaštita konkurencije u Srbiji - koliko je važna i koliko se poštuje

"Tema zaštite konkurencije izuzetno je bitna za našu kompaniju i jako nam je važno da kolege razumeju, ali i u svom svakodnevnom poslovanju primenjuju sve njene aspekte i razumeju njenu važnost"

Komentari

 • Taksista

  Udruženje građana naplaćuje vožnju??? Ja sam taksista, uredba grada Beograda kaže kako se obavlja javni gradski prevoz. Konkurencija da ali pod istim uslovima za sve. KO RAZUME SHVATIĆE.

 • Beograđanin

  Taksi ili udruženje građana koje obavlja istu delatnost! Ko radi po zakonu, a ko radi kao udruženje građana, ko vozi ko naplaćuje vožnju, čija su vozila?

 • Mihajlo

  Koja konkurencija? Sve kartel do kartela... Male gaze ko pikavce.

 • PRINCIPijalan

  Vratiti carine na robu iz EU i drugih stranih zemalja. Sledece, ukinuti ili izjednaciti sa domacim, subvencije na zaposljavanje stranim investitorima. To je jedini nacin da se zastiti domaca privreda i obezbede podsticaji za nase ljude. Da ne pricamo o subvencijama i ulaganjima u domacu privredu. Ovo sto drzava i ova politika radi, je propast za Srbiju. Kud su oterali mlade i radnu snagu, tu sad donose zakon o subvencionisanju zaposljavanja stranaca. Prevedeno, albanci, makedonci, bugari, sirijci...imaju prednost zaposljavanja u odnosu na nase ljude. Jesu oni svesni sta rade?

 • Jovan

  U prevodu velike kompanije hoće da sruše male.

 • Nikola

  Mnogi u drzavi uzimaju dosta para da bi unistili konkurenciju i da bi odrzavali monopol nekim firmama kao na primer hladnjace itd. Idu toliko daleko da i uvode zakone, uredbe koje podsticu monopol i guše konkurenciju. To je takođe jedan od razloga sto mnogi mladi odlaze iz zemlje!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke