Tenzija pred sezonu: Kuvari zarađuju 2.500 evra, ali su zahtevni, a perači sudova traže čak 900 €

Kolege mi se žale da domaća radna snaga postaje preskupa. Na primer, pomoćni radnik koji bi prao posuđe traži najmanje 900 evra - kaže jedan ugostitelj iz Dalmacije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivan

    09. mart 2020 | 15:56

    Ručak ili večera preko 100 eura a ti ih imaš dnevno preko 30-50 ili više ,a mnogo ti je da platis kuvara što će ti to zaraditi za jedno veče ili pola dana ...alavosti i gluposti nikada kraja !!

  • Mirjana

    09. mart 2020 | 13:21

    Svaki radnik mora da ima dva slobodna dana. Stvarno nije normalno da rade 6 dana.

  • Mako

    09. mart 2020 | 13:07

    Školujte ko vam brani ?