• 3

Suspendovani letovi iz Niša ka Italiji i Švajcarskoj zbog korona virusa

Letovi su obustavljeni do daljeg zbog odluke Vlada Srbije da se stranim državljanima privremeno zabrani ulazak u našu zemlju iz područja sa intenzivnom transmisijom korona virusa

  • 3
Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu

Foto: D.K./Telegraf.rs

Svi letovi sa niškog aerodroma Konstantin Veliki ka Italiji i Švajcarskoj i obrnuto od danas su privremeno suspendovani, saopštili su Aerodromi Srbije.

Letovi su obustavljeni do daljeg zbog odluke Vlada Srbije da se stranim državljanima privremeno zabrani ulazak u našu zemlju iz područja sa intenzivnom transmisijom korona virusa, odnosno iz Italije, pojedinih provincija Kine, iz Južne Koreje, Irana i delova Švajcarske.

Putnicima se preporučuje da se za detaljnije informacije o načinu ostvarivanja svojih prava obrate aviokompanijama.

Aerodromi Srbije obaveštavaju javnost da je na letu FR 4671 iz Bergama u Niš doputovalo 39 putnika, od kojih su 10 strani državljani kojima je privremeno zabranjen ulazak u Srbiju.

Brigu o prispelim putnicima, državljanima Srbije, odmah po izlasku iz aviona preuzeli su predstavnici inspekcije Ministarstva zdravla.

Svih 39 odlazećih putnika na letu ka Bergamu su ukrcani u skladu sa redovnom procedurom.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke