• 0

BK grupacija primenjuje sve mere zaštite zaposlenih i klijenata od korona virusa

U skladu sa instrukcijama Svetske zdravstvene organizacije i Ministarstva zdravlja Srbije uvedene su maksimalne primene higijenske zaštite uz redukciju službenih putovanja zaposlenih kako u inostranstvo, tako i u unutar zemlje

  • 0
Higijena Foto: BK grupa

Poslovna grupacija BK od danas primenjuje sve preventivne mere zaštite zaposlenih od korona virusa kao i poslovnih klijenata i potencijalnih posetilaca kompanije koji borave u Srbiji a dolaze iz inostranstva.

U skladu sa instrukcijama Svetske zdravstvene organizacije i Ministarstva zdravlja Srbije uvedene su maksimalne primene higijenske zaštite uz redukciju službenih putovanja zaposlenih kako u inostranstvo, tako i u unutar zemlje.

Samo u izuzetno hitnim i važnim slučajevima poslovna grupacija BK će učestvovati na javnim događajima i to u onim državama u kojima ulazak i izlazak još uvek nije regulisan posebnim dozvolama nadležnih organa.

- Želja nam je i da ovakvim delovanje damo primer svima da odmah pristupe merama zaštite koje se primenjuju u Republici Srbiji zarad smanjenja opasnosti od korona virusa. Uvereni smo da ćemo svi zajedno odgovornim ponašanjem doprineti da se širenje korona virusa brzo suzbije bez posledica pre svega po stanovništvo naše države - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>