• 0

APR apeluje: Prijave za registraciju i sve ostale zahteve šaljite mejlom ili poštom

Kako se navodi na sajtu APR-a, korisnike koji moraju lično da dođu u APR upozoravaju da su, shodno Odluci o uvođenju vanrednog stanja Vlade Srbije, primenili mere za sprečavanje širenja zaraze i ograničili broj građana koji u istom trenutku mogu biti prisutni u šalter sali Agencije

  • 0
kompjuter, mobilni telefon, posao, laptop

Photo by William Iven on Unsplash

Povodom proglašenja pandemije Covid-19, Agencija za privredne registre (APR) preporučuje korisnicima da prijave za registraciju i ostale zahteve šalju poštom, na adresu - Agencija za privredne registre, Brankova 25, Beograd.

Kako se navodi na sajtu APR-a, korisnike koji moraju lično da dođu u APR upozoravaju da su, shodno Odluci o uvođenju vanrednog stanja Vlade Srbije, primenili mere za sprečavanje širenja zaraze i ograničili broj građana koji u istom trenutku mogu biti prisutni u šalter sali Agencije.

Dodaju i da su do daljeg ukinuli pravnu pomoć u kancelarijama Agencije, a sve aktuelnosti u vezi s načinom rada pratite ovde.

Pomenute mere, Agencija je primenila sa ciljem smanjenja zdravstvenog rizika kako za korisnike, tako i za zaposlene u Agenciji, s obzirom da kroz šalter salu, kako navode, dnevno prođe nekoliko stotina građana.

APR preporučuje građanima da komuniciraju s njima putem pošte, imajući u vidu da sa datumom prijema zahteva u sedištu Agencije u Beogradu počinju da teku rokovi za odlučivanje registratora po registracionim prijavama i zahtevima pravnih lica i preduzetnika.

Navode i da se pitanja u vezi sa procedurama registracije i kretanju predmeta koji su primljeni u Agenciji, kao i pitanja koja su korisnici do sada postavljali lično u kancelarijama za pravnu pomoć, mogu slati na adrese za prijem elektronske pošte, koje su objavljene na stranici kontakti.

Video: Кako Četvrta industrijska revolucija menja tržište rada: Neka zanimanja nestaju, ali nastaju nova

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke