• 3

Parking u vanrednom stanju: Da li sve i dalje normalno naplaćuju?

Dok traje vanredno stanje, parking će se na ulicama Beograda i garažama naplaćivati uredno, kao i do sada

  • 3
JKP Parking Servis

Foto: Telegraf.rs

Od uvođenja vanrednog stanja, promenilo se radno vreme mnogim firmama i institucijama, što je znatno uticalo na naše svakodnevne navike.

Ipak, nije sve stalo, a kako funkcionišu određena komunalna preduzeća jedno je od najčešćih pitanja naših sugrađana ovih dana.

Pre svega, da li će vam u vreme vanredne situacije naplaćivati parking u Beogradu i kako?

- Javno komunalno preduzeće "Parking servis" će kao i sva ostala gradska javna komunalna preduzeća obavljati poslove iz svoje nadležnosti - upravljanje javnim garažama i parkiralištima - rekli su za naš portal iz ovog preduzeća.

Kako navode, od juče, Korisnički servisi rade putem telefona i online, dok su poslovnice zatvorene za rad sa strankama.

- Svi zaposleni se pridržavaju preporuka Gradskog štaba za vanredne situacije i u buduće ćemo se ponašati u skladu sa zakonom definisanim merama - rekli su nam iz Parking servisa.

Video: Vojska i policija sprovode mere posle proglašenja vanrednog stanja

(V.B.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    Sramota je da niko ne preduzima samostalno nijednu meru da se ova epidemija ne siri...dolazim vozom na posao...ali sada stvarno nije normalno da dodjem vozom i da se dim sa sto ljudi u jednom vagonu...a gde da parkiram kad ste sve zonirali...kako da dodjem kolima...razmislja li bre neko nesto u ovoj drzavi....neverovatno...

  • ProlazNIK

    Pa realno bi bilo da obustave svoje namete sada, ali koliko vidim ne odustaju. Njima samo kad padne sneg, a mrzi ih da počiste, onda se ne plaća dok se ne otopi.

  • Moma

    Pa naplaćuju, no šta...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke