• 4

Kako radnici večeras da se vrate posle 20h? Obezbedite dozvole za svoje zaposlene

Javite se Privrednoj komori Srbije

  • 4
grafikon rasta, porast, napredak ekonomija, biznis

Foto: Pixabay

Privredna komora Srbije pozvala je kompanije da joj se obrate kako bi preduzećima obezbedila pomoć u sprovođenju mera Vlade Srbije.

Na sednici Vlade Srbije doneta je odluka koja podrazumeva zabranu kretanja na teritoriji Srbije u periodu od 20.00 do 05.00 časova.

- Pozivamo sve kompanije koje imaju organizovan rad u noćnim smenama ili rad van perioda predviđenog okvira dozvoljenog kretanja da se prijave Privrednoj komori Srbije radi pružanja pomoći u sprovođenju mera Vlade kako bi obezbedili dozvole za svoje radnike - kažu u Komori.

Potrebno je, kako navode, da kompanije danas do 12 časova pošalju podatke na imejl adresu igor.kronja@pks.rs i to: naziv privrednog subjekta, matični broj privrednog subjekta, ime, prezime i kontakt podatke osobe zadužene za koordinaciju i sedište firme.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlade

    A sto neki vec sad da nebi sedeli od gazde uzimaju potvrde iako nemaju potrebu jer rade samo ujutru je druga prica. Zakon je trebao da vazi za sve, ovako svako koze da lazira i bude na ulici.

  • Vlajko

    Ma trebalo je svi bez izuzetka od 6 ujutru do 10 pre podne slobodno kretanje od 10 svi kuci i kraj posle 10 na ulicama vojska hitna policija i vatrogasci i kraj a ne ovo ovako jedni rade druge nerade ovo moze ovo ne moze svi pod kljuc i gotovo

  • Era

    Kakav je to zakon ako ne vazi za sve?Zasto uvek imamo rupe.Il za sve il za nikoga.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke