• 0
 ≫ 

PKS apeluje na privrednike da u elektronskoj formi pošalju potrebe za angažovanjem treće smene

 ≫ 

Popunjeni obrazac - tabelu sa podacima zaposlenih za čijim radom u noćnoj smeni postoji potreba, treba dostaviti na mejl MINISTARSTVA PRIVREDE: vanrednostanje@privreda.gov.rs

  • 0
grafikon rasta, porast, napredak ekonomija, biznis

Foto: Pixabay

 

Privredna komora Srbije ne izdaje dozvole kompanijama koje imaju potrebe za angažovanjem zaposlenih u vreme zabrane kretanja od 20 časova uveče do pet sati ujutru.

Na molbu nadležnih državnih organa, iz Privredne komore Srbije pozivaju kompanije da popunjeni obrazac - tabelu sa podacima zaposlenih za čijim radom u noćnoj smeni postoji potreba, dostave na mejl Ministarstva privrede: vanrednostanje@privreda.gov.rs.

Komora je u prepodnevnim satima anketiranjem kompanija prikupila informacije radi sagledavanja potreba za proizvodnjom i pružanjem usluga u vreme zabrane kretanja, pa molimo privrednike koji su nam već slali podatke da imaju razumevanja i to učine i u traženoj formi.

PKS će biti na raspolaganju privrednicima za sve dodatne informacije i pomoć kako bi i u novim okolnostima obezbedili nastavak nesmetanog rada u noćnim smenama, ali i u stalnoj komunikaciji sa nadležnima da bi se vladina mera što efikasnije sprovodila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari