• 0

PKS apeluje na privrednike da u elektronskoj formi pošalju potrebe za angažovanjem treće smene

Popunjeni obrazac - tabelu sa podacima zaposlenih za čijim radom u noćnoj smeni postoji potreba, treba dostaviti na mejl MINISTARSTVA PRIVREDE: vanrednostanje@privreda.gov.rs

  • 0
grafikon rasta, porast, napredak ekonomija, biznis

Foto: Pixabay

Privredna komora Srbije ne izdaje dozvole kompanijama koje imaju potrebe za angažovanjem zaposlenih u vreme zabrane kretanja od 20 časova uveče do pet sati ujutru.

Na molbu nadležnih državnih organa, iz Privredne komore Srbije pozivaju kompanije da popunjeni obrazac - tabelu sa podacima zaposlenih za čijim radom u noćnoj smeni postoji potreba, dostave na mejl Ministarstva privrede: vanrednostanje@privreda.gov.rs.

Komora je u prepodnevnim satima anketiranjem kompanija prikupila informacije radi sagledavanja potreba za proizvodnjom i pružanjem usluga u vreme zabrane kretanja, pa molimo privrednike koji su nam već slali podatke da imaju razumevanja i to učine i u traženoj formi.

PKS će biti na raspolaganju privrednicima za sve dodatne informacije i pomoć kako bi i u novim okolnostima obezbedili nastavak nesmetanog rada u noćnim smenama, ali i u stalnoj komunikaciji sa nadležnima da bi se vladina mera što efikasnije sprovodila.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke