• 17

20 radnika iz Obrenovca živeće na poslu dok traje vanredno stanje - krevet u kancelariji

Svih 20 radnika Vodovoda u Obrenovcu ne izlazi iz kruga fabrike niti neko ulazi u njega

  • 17
Vodovod

Printskrin: TV Prva

Dvadeset radnika Vodovoda u Obrenovcu odlučilo se na samoizolaciju ali ne u kući već na - radnim mestima. Naime, radnici su odlučili da pomognu narodu i budu sve vreme na svom poslu tokom vanrednog stanja. Od ponedeljka su u karantinu u Vodovodu, a tu će biti do kraja krize.

- Tehnolozi, laboranti i električari koji vode fabrike vode na Zabrežju u Bariču su osobe nama od velikog značaja, ne daj bože da se neko zarazi u spoljnom svetu dok dolazi ili odlazi s posla, morali bismo da izolujemo sve koji vode fabriku, a znate da je voda osnovno sredstvo za borbu protiv virusa. Naš štab je doneo odluku, ponosan sam - rekao je predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Svih 20 radnika Vodovoda u Obrenovcu ne izlazi iz kruga fabrike niti neko ulazi u njega.

- Odluka je doneta na štabu u petak, a oni su od ponedeljka u karantinu. Imaju krevete, svoju posteljinu, donosimo im hranu, imaju tu i tuš kabine, bićemo tu do kraja krize - kaže Čučković.

Ukupno ima 200 radnika i dele se u grupe.

- Radnici su shvatili ozbiljnost situacije, oni su heroji ovog grada. Prva grupa je tu 14 dana. Čujemo se s njima, naravno, ono što je najvažnije jeste da ćemo pratiti zajedno situaciju u skladu sa vanrednim stanjem u celoj zemlji - dodao je on.

Kako je istakao, ono što oni rade za "nas 72.500 je nešto što ćemo umeti da cenimo i Obrenovčani će znati da poštuju to u budućnosti".

Video: Humanost na delu: Maske za medicinare iz užičke krojačke radnje

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitanje

    Hrabro. Podrska.

  • Racki

    Ja bi voleo da sam 24h na poslu ...a ne u ovo vreme da sedim kuci 16h

  • Niljka

    Auui, ala ce biti posle razvodaa

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke