• 0

Zajedno kroz krizu - anketa za privrednike, ali i priprema za "dan po okončanju krize"

Poziv za preduzeća da u što većem broju učestvuju u istraživanju jer će odgovori poslovne zajednice pomoći da se dobije jasnija slika o trenutnom stanju

  • 0
grafikon rasta, porast, napredak ekonomija, biznis

Privrednici anketu mogu da peuzmu na sajtu PKS / Foto: Pixabay

Privredna komora Srbije u saradnji sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj, pokrenula je anketu za privredu "Zajedno kroz krizu", posvećenu ekonomskim aspektima krize prouzrokovane pandemijom korona virusa i uticaju koji trenutna situacija u Srbiji ima na poslovanje.

Pozvali su preduzeća da u što većem broju učestvuju u istraživanju jer će, kako se navodi u obaveštenju na sajtu PKS, odgovori poslovne zajednice pomoći da se dobije jasnija slika o trenutnom stanju i da se detektuju svi izazovi sa kojima je privreda sada suočena

- Učešćem u anketi, privrednici će pružiti važan doprinos našim nastojanjima da identifikujemo postojeće stanje i što kvalitetnije formulišemo predlog aktivnosti i mera koje svi učesnici na tržištu, počev od države, udruženja, poslovnih asocijacija do nevladinih organizacija i preduzetnika, treba da preduzmu, kako bi se efekti zdravstvene krize što manje odrazili na privredu - objašnjavaju u PKS.

Privrednici ovu anketu mogu da peuzmu na sajtu Privredne komore Srbije.

"Želimo i da se pripremimo i za ''dan po okončanju krize'', da što pre povratimo vitalnost poslovnih subjekata", poruka je Projekta saradnje za ekonomski razvoj.

Video: Bolovanje i plata zbog korone u Srbiji: Danas vlada donosi pravilnik

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>