• 8

Šta radi uoči Vaskrsa? Evo kada možete u prodavnice

Penzioneri i građani stariji od 65 godina svoju nabavku moći da obave u petak

  • 8
Supermarket, rafovi Foto: Shutterstock

Prodavnice u Beogradu će uoči Vaskrsa raditi do 16 sati, odlučeno je na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije.

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević rekao je da će, u skladu sa preporukama PKS, a radi sprečavanja stvaranja većih gužvi u trgovinskim radnjama, prodajni objekti u sredu i četvrtak raditi u vremenu od 7.00 do 16.00 časova, a u petak od 8.00 do 16.00 sati, saopštila je Gradska uprava.

Dodao je da će penzioneri i građani stariji od 65 godina svoju nabavku moći da obave u petak u periodu od 4.00 do 7.00 časova ujutru.

Nikodijević je pozvao sve građane da najveći hrišćanski praznik provedu u svojim domovima po preporukama epidemiologa, da izbegavaju socijalni kontakt i dosledno poštuju mere zaštite, kako bi se brzo prevazišla kriza.

Kako rade marketi?

Sve Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnice u sredu 15.04 i četvrtak 16.04 biti otvorene za kupce u terminu od 7 do 16 časova.

Na Veliki petak, 17. aprila, sve prodavnice će biti otvorene u terminu od 4 do 7 ujutru za sugrađane starije od 65 godina, dok će za ostale kupce raditi od 8 do 16 časova.

U subotu 18. aprila, nedelju 19. aprila i u ponedeljak 20. aprila, prodavnice će biti zatvorene.

Sve prodavnice Grupe Univerexport (Univerexport i Trgopromet), povodom praznika koji su pred nama, od danas 15.4. do petka 17.4. rade produženo.

Prilagođeno radno vreme prodavnica u Vojvodini je od 6.30 do 16.30, za većinu prodavnica, dok je u Beogradu radno vreme od 7 do 16 časova.

Subota, nedelja i ponedeljak su neradni dani za sve maloprodajne objekte.

Spisak svih prodavnica koje su u petak otvorene za sugrađane starije od 65 godina se može pratiti na zvaničnim sajtovima kompanije www.univerexport.rs i www.trgopromet.rs

Radno vreme 85 prodavnica za ostale potrošače počinje u 8 časova ujutru.

U skladu sa uvedenim policijskim časom koji će trajati od petka u 17h do utorka u 5h, DIS marketi će danas (15.04) i sutra (16.04) raditi od 7 do 16h.

U petak (17.04) vrata prodajnih objekata biće otvorena za potrošače od 7 do 16h, dok će kupci stariji od 65 godine svoje kupovine moći da obave od 4 do 7h istog dana. Subota, nedelja i ponedeljak (18.04 – 20.04) biće neradni dani.

U nastavku sledi spisak adresa DIS marketa:

Smederevo, Šalinački put bb Velika Plana, Kralja Petra I 44 Kruševac, Kneza Miloša bb Jagodina, Filipa Stankovića bb Mladenovac, Vuka Karadžića 105 Lazarevac, Dimitrija Tucovića bb Smederevska Palanka, Nova bb Pančevo, Miloša Obrenovića 12 Krnjevo, Nikole Pašića 29 a Kragujevac, Josifa Šnersona bb Niš, Bulevar Medijane 15 Požarevac, Đure Đakovića bb Kraljevo, Dositejeva bb Vršac, Žarka Zrenjanina bb Čačak, Bulevar Vuka Karadžića bb Mirijevo, Rableova 19 d Zrenjanin, Bagljaš zapad 5 (Aviv park) Novi Sad, Futoški put 10 Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 92 Borča, Zrenjaninski put bb Novi Banovci, Kablarska bb Inđija, Kralja Petra Karađorđevića I 6 Grocka, Sutjeska 2 Rakovica, Patrijarha Dimitrija 14 a (Capitol Park) Paraćin, Tome Živanovića 43 Aleksandrovac, 10. avgusta bb Ćuprija, Cara Lazara 3 Leštane, Smederevski put 9 Stara Pazova, Karađorđeva 84 Ivanjica, Šume bb Krnjevo - Savanovac, Bulevar oslobođenja 6032. Gornji Milanovac, Kneza Aleksandra 65

Usled uskršnjih praznika, kompanija dm drogerie markt izmenila je radno vreme, tako da će dm drogerije u zemlji u četvrtak, 16. aprila raditi od 7 do 16 časova, dok će u petak, 17. aprila biti otvorene od 8 do 16 sati. U skladu sa policijskim časom i predstojećim uskršnjim praznicima, subota, nedelja i ponedeljak biće neradni dani.

Pored apoteka i supermarketa, dm drogerije su jedini prodajni objekti koji su i dalje otvoreni za vas u skoro svim tržnim centrima u zemlji zbog značaja proizvoda koje kompanija ima u svom asortimanu, u prvom redu prehrambenih i proizvoda za higijenu i ličnu negu. Sve detalje o aktuelnom radnom vremenu možete da pronađete na zvaničnom sajtu kompanije www.dm.rs.

Video: Građani stariji od 65 godina i jutros izašli u nabavku

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nena

    15. april 2020 | 10:47

    u prodavnicama je vec kolaps redovii na mesu i delikatesu.

  • Mirjana

    15. april 2020 | 11:03

    Pa kad nisu uoci praznika redovi?Pa to je znak da para ima ko nema taj ne pravi guzvu.

  • stručni šTaBB

    15. april 2020 | 12:41

    Dragi gradjani, ne brinite. U svim maloprodajnim objektima apsolutno ste bezbedni, sprečen je prodor korona virusa, uz to naplaćen joj je i obračunat PDV, pa možete slobodono kupovati u neograničenim količinama. Obavezno,podrazumeva se, što veću i masniju butkicu kupite, veći ste Srbi. Živela Srbija !

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>