• 0
 ≫ 

Zaposleni u Vodovodu, Domu za stare i Termoelektrani u Obrenovcu ne idu kući - žive na poslu

 ≫ 

Zaposleni u državnom gerontološkom centru u Obrenovcu sa 314 korisnika neće napuštati ovu ustanovu i radiće u naredne dve nedelje u uslovima karantina, rekao je Čučković

  • 0
Dom za stare, starački dom Foto: Shutterstock

Zaposleni u državnom gerontološkom centru u Obrenovcu sa 314 korisnika neće napuštati ovu ustanovu i radiće u naredne dve nedelje u uslovima karantina, rekao je danas za TV Prva predsednik opštine Miroslav Čučković.

On je rekao da su korisnici doma dobro i da nemaju respiratornih problema i naveo da su njihovi izlasci i kontakti sa njima zabranjeni još od 20. marta, kako bi bili zaštićeni.

Čučković je rekao da su zaposleni koji ostaju u domu testirani pre ulaska i dodao da ovakav tip rada u Obrenovcu već funkcioniše u Vodovodu, kao i u Termoelektrani “Nikola Tesla”.

Dvadeset radnika Vodovoda u Obrenovcu odlučilo se na samoizolaciju ali ne u kući već na - radnim mestima. Naime, radnici su odlučili da pomognu narodu i budu sve vreme na svom poslu tokom vanrednog stanja.

- Tehnolozi, laboranti i električari koji vode fabrike vode na Zabrežju u Bariču su osobe nama od velikog značaja, ne daj bože da se neko zarazi u spoljnom svetu dok dolazi ili odlazi s posla, morali bismo da izolujemo sve koji vode fabriku, a znate da je voda osnovno sredstvo za borbu protiv virusa. Naš štab je doneo odluku, ponosan sam - rekao je predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Svih 20 radnika Vodovoda u Obrenovcu ne izlazi iz kruga fabrike niti neko ulazi u njega.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

Video: Virus potvrđen u 15 ustanova socijalne zaštite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>