36 top odgovora na sva vaša pitanja oko pomoći države: Ako imate ovaj ugovor neće vam dati minimalac

Objavljen i treći deo odgovora na najčešća pitanja privrednika

Komentari

 • Max

  Kako se pausalac prijavljuje za ovo ..... nigde ne pise ?

 • Miki li

  Moj otac je penzioner i radnja mu je dodatna delatnost. Gde placa o porez uredno nista ne dugujemo. Drzimo radnju pored skole. Poreski smo obaveznici i mi nemamo pravo nikakvu pomoc od drzave to nam je jedina egzistencija. Zato sto on ima penziju koja je mala. A radnja nam je jedini izvor. I mi nemamo nikakvo pravo. Nismo radili u ogromnim smo gubicima. I sta ce da zivimo samo od penzije. Sramota

  • Reciklirani

   @Miki li

   A cime se ti bavis?

  • Dend

   @Miki li

   Nije ovakvo ponašanje države za džabe jer idu izbori i treba se dodvoriti radnicima? Ako je država poštena, a nije ovo je dokaz, zašto neda i ovakvim paušalcima minimalac jer i oni uplaćuju sve doprinose, poreze kao i ostali ili zašto ih ne oslobodi doprinosa, poreza za taj period ! Ko im plaća troškove oko lokala za ovaj period,koji i nisu mali, i sa kojim parama da bi ti isti radnici sutra u njima radili ! Ništa čudno za ovakvu državu Sramota ! Paušalci razmislite šta vam se više isplati ?

 • Soko

  A počela su čišćenja,kad su najavljivali stekao se utisak da će i pokojnici dobiti.Sad mi se činila da se traže i najsitniji razlozi da se ne da obećani minimalan.Ovo podseća na sve što se izjavljuje u vreme korone.Jedno pravilo važi danas već uveče a najkasnije ujutru ne važi.

  • Dragica

   @Soko

   A tek ovi sto ih novonastali kapitalisti (kojima lukac iz dupeta viri)nisu ni prijavili🙃

  • Miki

   @Soko

   Brate vidis da manipulišu sa nama, imaju penzose koji ga slusaju, sta god on kaze oni mu veruju, hoce da bude vecni predsednik Srbije.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke