• 1

Kada, kako i zašto se vraćamo na posao?

Zagrljaj sa kolegama?

  • 1
laptop/kancelarija Foto: Pixabay

Prvi dan na poslu posle korone, kako ga zamišljate, šta planirate da uradite, a šta znate da ćete sasvim sigurno preskočiti... 

Koje to sve aspekte poslodavci moraju da razmotre da bi doneli ispravnu odluku o terminu i načinu povratka u firme, da li su kompanije spremne sa ljudskog, zakonskog, poslovnog i praktičnog aspekta za povratak zaposlenih na radna mesta, da li će država dati jasne smernice za poslodavce u pogledu zakonskih preporuka sa zdravstveno-zaštitnim obavezama organizacije posla ili će na menadžerima biti da organizuju funkcionisanje poslovnih procesa i da zaposlenima obezbede zdravstvenu zaštitu u skladu sa najboljim korporativnim praksama?

Ili ćemo se svi naći u „sivoj zoni“ bezbednog poslovanja?

Vodeći stručnjaci daće odgovore na ova pitanja na sedmoj online konferenciji „Biznis u izazovnim vremenima – kada, kako i zašto se vraćamo na posao?“ u organizaciji Srpske asocijacije menadžera i ICT Hub-a.

Online konferenciji možete pristupiti putem LINKA: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_wNwhJQQHSnmsFrJV4upMyQ

Učesnici VII online konferencije biće Dragoljub Damljanović, predsednik SAM-a, Smart Grid Services Sales VP, Schneider ElectricMilica Vukelić, psiholog, docent na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu, sa katedre za Psihologiju rada, Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik za strategiju i razvoj, Delta Holding, Dejan Turk, CEO VIP Mobile & A1 Slovenija, Ivana Mihajlović, HR direktor, Direct Media

Video: Šta poslodavci da rade sada kada se radnici vraćaju na posao

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>