Tri kompanije koje rade za naslednika Benetona u Nišu podnele zahtev za likvidaciju, radnici na biro

"Plan je da se radnici ovih firmi ponovo angažuju čim se stvore uslovi na tržištu, imajući u vidu da je u njih i razvoj njihovih znanja i veština godinama ulagano, te da se radi o iskusnim i vrednim tekstilnim radnicima" navodi "Olimpias Srb".

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Maki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Igy

    01. maj 2020 | 09:34

    Bitno da imaju pare za huligane i da pale baklje i zgrade i razglase i da se šetaju slobodno a običan narod zatvoren,to sramotno šta rade....

  • MILOSC

    01. maj 2020 | 09:05

    MMF Vam je rekao Srbija minus 3 Nemačka minus 7 koje informacije.Kome rekao i kada ima li neki pismeni trag te studije ? Ne bih rekao..šalu na stranu činjenica je da je stanje katastrofalno jer ogroman deo naroda jedva sklapa kraj sa krajem u zemlji sa plodnom zemljom vodama rudama nešto tu ne štima.Moram da spomenem naše drage kasirke koje ginu za 30.000,00 rsd svaki dan, radnike po trafikama itd ima mnogo još nijih..Da ne govorim da taksisiti u npr Leskovcu zarađuju 20.000,00 rsd mesečno.Jer to taj naš boljitak ?Ne može da laže narod jer mi osećamo kako bolje "živimo".Kupovna moć nam je ispod svakog minimuma dragi prijatalju narod ti puši motani duvan nema pošteno ni za paklu cigara da ne odvoji od usta .Jer boljitak da su nam je gorivo skuplje ,prehrana , krediti od zemalja eu ?Jer ste se izborili za narod ?Naravno da niste.Promilite glavu malo van Bg pa vidite kako se preživljava.Izgubili smo i poslednji promil dostojanstva sa ovima sada a niko to ne zaslužuje bilo kojoj struji da pripada.Sramota na koji način manipulišu delom naroda i na koji način upravljaju našom prelepom Srbijom.Bitno da daju pare za baklje i iznajmljuju zvučnike fuj.Ovo treba ceo svet da vidi i da se ne zaboravi.

  • Kim

    01. maj 2020 | 08:18

    Ma najbolji smo u Evropi,imamo najbolju ekonomiju u Evropi,imaćemo rast 5 %, reče jedan čovek ,samo ćemo imati najmanje plate u Evropi,narod da radi za minimalac ili za 40000,da budu robovi ,to je ta napredna i zlatna naša ekonomija,čime se hvali jedan čovek.....