• 9
 ≫ 

Ovo su prve 4 destinacije na koje leti Er Srbija od 18. maja

 ≫ 

Ovo je saopštila ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, prilikom obilska radova na modernizaciji i proširenju Aerodroma Nikola Tesla

  • 9
Air Serbia

Foto: Air Serbia

Er Srbija će od 18. maja početi da leti na četiri destinacije: London, Frankfurt Cirih i Beč, najavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

- To su dobre vesti koje će obradovati naše građane - rekla je ona, tokom obilska radova na modernizaciji i proširenju Aerodroma Nikola Tesla.

Mihajlović je istakla da je Er Srbija spremna da uspostavi letove na te četiri destinacije, kao i da očekuje da će posle biti sve više letova na kojima će leteti naša avio-kompanija. Povećanje broja letova u okviru reda letenja, trebalo bi da se desi od 1. juna 2020. godine.

Ministraka je danas zajedno sa predstavnicima aerodoroma Nikola Tesla obišla radove na izgradnji fingerskog hodnika C i izgradnji platforme E.

Video: Siniša Mali: Pomažemo Er Srbiji, to je jedan od tri simbola zemlje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>