≫ 

Po 30.367, 04 dinara dobilo je tačno 1.050.000 radnika, jeste li vi?

 ≫ 

Preduzetnicima, kao i vlasnicima i radnicima mikro, malih i srednjih preduzeća koja nisu otpustila više od 10 odsto radnika tokom trajanja vanrednog stanja čime su stekli uslov da apliciraju za pomoć države, isplaćen je martovski minimalac

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Boki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Suncica

    11. maj 2020 | 22:24

    Molim vas recite mi sta da rade radnici kojima nije uplacena plata od kada je pocelo Vanredno stanje tj. 2 meseca a firma nema pravo na drzavnu pomoc jer ima vise od 10 posto otpustenih tako da necu dobiti ni minimalac?Ostala sam bez icega,imam 2 mala deteta o kojima brinem.

  • Nebojša

    10. maj 2020 | 00:27

    Javno sam se odrekao racunajuci da ce novac biti ulozen oametno u sisteme navodnjavanja i pokretanje nekih domacih fabrika da zamene uvoz opreme za zdravstvo i ispao magarac. Sada vidim da od toga nema nista da te pare nece dati ljudima bez kamate na 5 godina i da povecamo kao drzava proizvodnju psenice sa 5 na 10 tona po ha, ili drugih kultura,.... Vidim da uvode testiranje na virus od 50 evra iako je test manje od 1 evra. E sada cu onda lepo uzeti tih 100 evra i s njima platiti testiranje da im vratim i te pare. A radnicima sam ja dao platu bez pomoci drzave i smatram da su sve te pare sem kod preduzetnika bahacenje i bacanje umesto da su investirane u pokretanje domace proizvodnje i supstituciju uvoza tamo gde je isplativo ili strateski vazno za drzavu.

  • Maki

    09. maj 2020 | 17:53

    Normalno da su se prijavili,jedva docekali da posle svega sto su dobili od drzave,ne placanje silnih poreza,ustupanja zemljista,hiljada evra za svakog radnika,jos i dobili pare da daju ljudima njihove plate,pobogu ostace praznih dzepova,ceo svet u nuli a oni hoce da imaju zaradu i jos nikakvog obracanja paznje na ponasanje svih tih silnih poslodavaca koji su dobili pare na radnika i ubijanje u pojam radnika i jos milion stvari koje ne mogu da nabrajam...sta reci vise ljudi moji,sta reci a ne zaplakati nad našom sudbinom...samo nek nastave sa odobravanjem i povlascivanjem svih ovih poslodavaca i bice nam super