• 0

Mask opet prkosi: "Počinjemo da radimo. Ako nekog žele da uhapse zbog toga, neka to budem ja"

Ilon Mask se opet oglasio na Tviteru, ali nije baš naišao na pozitivne komentare...

  • 0
Elon Musk, Ilon Mask Ilon Mask / Foto: Tanjug/AP

Uprkos pravilima grada Alameda u Kaliforniji, kompanija Tesla je odlučila da ponovo pokrene proizvodnju, nakon višenedeljne pauze usled pandemije.

Povodom toga se oglasio i šef ovog giganta, Ilon Mask, koji je rekao da će biti na prvoj liniji sa svim radnicima, kao i da će tražiti da baš on bude uhapšen, ako neko treba da odgovara za pokretanje poslovanja.

Mask je naišao na podršku od nekih pratilaca, ali i na negativne komentare, pri čemu se jedan odnosio na to da kod kuće ima tek rođeno dete. Neki smatraju i da je korona prikazala njegovo pravo lice, budući da je od početka negirao postojanje virusa i minimizirao ozbiljnost situacije u SAD, ali i u svetu.

Međutim, vrlo je moguće da se ovo ubrzano otvaranje desilo nakon što su svoje fabrike otvorili mnogi Teslini konkurenti. Tojota je juče pokrenula proizvodnju, a Dženeral Motors, Ford i Fijat Krajsler planiraju da fabrike pokrenu 18. maja.

Podsećamo, pre nekoliko dana Mask je rekao da će podneti tužbu zbog ograničenja uvedenih u okrugu Alameda.

Video: Ilon Mask, biznismen i genije koji planira da pravi grad na Marsu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>