• 7
 ≫ 

Jeste li spremni za put? Ovo je mera koja će sigurno dići cenu avio-karata u Srbiji

 ≫ 

Još nisu utvrđeni svi detalji i mere koje će se odnositi na putovanja

  • 7
Lap top u avionu

Foto: Shutterstock

Danas će na Kriznom štabu biti razmotrene dodatne mere koje se tiču putovanja u iz Srbije, rekla je ministarka saobraćaja, građevine i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Prema njenim rečima, biće definisane i neke dodatne odrednice koje se tiču ne samo toga da li će biti potrebni testovi ili samoizolacija, već i samog načina putovanja u avionima.

- Oko toga kako će izgledati putovanje avionom, redovnom linijom, razgovaraće se danas. Postoje brojne dileme. Još uvek razmišljamo šta da uradimo, čekamo da nam lekari pomognu u tome - navela je ona.

Istakla je da će sigurno morati da se nose maske.

- Postoji i predlog, ne samo naše, nego i drugih država, da se uvede obavezno distanciranje, odnosno, da u avionu ne smete da sedite jedni pred drugih, što će automatski uticati na cenu avio-karata, ali i ekonomiju i celu avio-industriju - rekla je Mihajlovićeva prilikom potpisivanja sporazuma o donaciji za beogradski metro.

Istakla je da četiri nove linije koje je uvela Er Srbija još nisu redovne linije već su to avioni koji i dalje idu po građane koji žele da se vrate u Srbiju.

Video: Nikada niste videli ovakav beogradski aerodrom... Nema žive duše

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>