• 0

Džek Dorsi je šef za primer: U Tviteru sve može, pa i rad od kuće na neodređeno vreme

Kompanija navodi da većina njihovih kancelarija neće biti otvorena pre septembra, a i tada će moći da se vrate samo oni koji to žele ili im priroda posla ne dozvoljava rad na daljinu

  • 0
Tviter, telefon

Tviter navodi da većina njihovih kancelarija neće biti otvorena pre septembra / Foto: Image by Free-Photos from Pixabay

Kompanija Tviter objavila je da će nekim zaposlenima omogućiti stalni rad na daljinu, odnosno od kuće, jer epidemija korona virusa prisiljava kompanije na promene u kancelarijama širom sveta.

Kompanija je saopštila u utorak da je prva velika tehnološka firma koja zaposlenima omogućava stalni rad od kuće, čak i nakon što se zaustavi epidemija korona virusa.

Izvršni direktor, Džek Dorsi, poslao je obaveštenje zaposlenima da oni kojima pozicije to dozvoljavaju, mogu da nastave da rade na daljinu i kada se kancelarije otvore.

- Bili smo jedna od prvih kompanija koja je prešla na model rada od kuće. Bićemo i dalje, a nastavićemo da stavljamo na prvo mesto sigurnost naših ljudi i zajednica - rekao je portparol Tvitera.

Svi kompanijski događaji uživo su odloženi, a Tviter navodi da većina njihovih kancelarija neće biti otvorena pre septembra.

Video: Ko će i dalje da radi od kuće, kako će se koristiti odmori...

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari