• 12

100 evra i za sve zatvorenike u Srbiji

Svi koji su punoletni i nalaze se na odsluženju zatvorske kazne za novčanu pomoć biće prijavljeni na osnovu ličnog lista

  • 12
Zatvor

Foto: Pixabay

Zaštitnik građana Zoran Pašalić kaže da je od Uprave za izvršenje krivičnih sankcija dobio obaveštenje da će pomoć države od 100 evra dobiti svi koji su trenutno na izdržavanju zatvorske kazne, a koji ispunjavaju uslov.

Kako se navodi u saopštenju Zaštitnika građana, Pašalić se obratio Upravi za izvršenje krivičnih sankcija zbog, kako kaže, velikog interesovanja građana, kao i medija, da li i na koji način će punoletnim građanima, koji trenutno izdržavaju kaznu zatvora, biti uplaćena pomoć države od 100 evra.

Saopšteno je da se Zaštitnik građana Zoran Pašalić obratio Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, gde je dobio uverenje da će svim licima biti uplaćena pomoć koja za to ispunjavaju uslov.

- Sva lica koja su punoletna i nalaze se na odsluženju zatvorske kazne za novčanu pomoć biće prijavljena na osnovu ličnog lista, koji se za svakog osuđenika obrazuje kao dokument na osnovu kojeg se to lice identifikuje - rečeno je Zaštitniku građana u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Video: Evo kako da se u 3 koraka prijavite za 100 evra putem interneta

(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    Nama je bilo teže jer mi za vreme Kovida nismo imali po 3 obroka dnevno kao oni a morali smo i DUPLO nakarikane račune da izmirujemo omi tih briga i straha nemaju.

  • Rastko

    Dobijaju i kriminalci koji su pokrali pola Srbije a slobodni kao ptice.

  • Rastko

    Normalno i mi i oni smo u zatvoru samo što smi mi na otvorenom .

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke