• 86

Imate još vremena za 100 evra: Šta da radite ako vam je istekla lična karta?

Dokumenta se prihvataju po zakonu, potrebno je da važe u trenutku prijave. Dakle, imate još nekoliko dana da izvadite važeću ličnu kartu

  • 86

Presednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je dobre vesti za sve one kojima su dokumenta istekla, a to je da oni ipak imaju pravo na pomoć od 100 evra.

- Svi oni koji nisu mogli da izvade dokumenta tokom krize, mi prihvatamo ta dokumenta po zakonu. Ali sam tražio način i to je dobra vest za oko 30.000 ljudi i ukoliko do 5. juna budu podneli zahtev za izdavane dokumenta, videćemo da i oni dobiju tih 100 evra. To će naravno biti za 15, 20, 30 dana zakašnjenja. Samo neka izvade tu ličnu, a ta lična neodgovornost i nije nešto čime bi mogli da se hvale - istakao je Vučić.

Naime, do sada je važilo pravilo da će pomoć od 100 evra dobiti oni građani kojima su istekla dokumenta tokom vanrednog stanja. Međutim, predsednik Vučić je sada najavio da se traži rešenje i za one kojima su dokumenta istekla i mnogo pre vanrednog stanja.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bn

    Dobro je što su i na ovaj način izašli gradjanima u susret, da bi svako mogao da dobije taj novac.

  • Slavica

    Moja majka penzioner nije dobila jednokratnu pomoć 100 evra, u banci su joj rekli da nije na spisku koji su dobili od trezora. Moje pitanje je kome da se žali, drugo pitanje je dali predsednik zna da postoje penzioneri koji nisu dobili 100 evra, jer moja majka nije jedinstven slučaj? Hvala

  • rw

    Dobro je što su i na ovaj način izašli gradjanima u susret, da bi svako mogao da dobije taj novac.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke