• 2
 ≫ 

Mask strpljivo čekao u redu za Teslin super-punjač, a u međuvremenu se slikao s fanovima

 ≫ 

U elegantnom izdanju, čelnik kompanije za e-vozila je na Floridi pozirao prolaznicima

  • 2
Elon Musk, Ilon Mask Ilon Mask / Foto: Tanjug/AP

Nekoliko vozača koji poseduju Tesla e-automobile iskoristilo je priliku da se uslika s izvršnim direktorom kompanije, Ilonom Maskom, na Floridi (Palm Bej).

To se dešavalo dok su, zajedno s tvorcem giganta iz SAD, čekali u redu za super-punjač. Mask je pozirao u elegantnom izdanju, crnom odelu s kravatom, a nakon krize koja je pogodila sve, pa i kompaniju Tesla, 27. maja mu se malo "vratio moral", jer je ostvario dugogodišnji san.

Naime, dok je bio mladi preduzetnik, na početku svojih profesionalnih pustolovina, maštao je da postane partner NASA-e.

San mu je bio da još jednom pošalje astronaute s američkog tla. Danas, na pragu svoje 49. godine, Mask je bio spreman da pokrene misiju posade Demo-2, u okviru svoje kompanije SpaceX. Zatekao se na Floridi povodom proslave, međutim, lansiranje su pokvarili loši vremenski uslovi.

Prema pisanju medija, u Palm Bej je došao s porodicom, a u jednom momentu stao je da napuni svoj Tesla automobil. Obezbeđenje je bilo s njima, ali uprkos svemu, bio je raspoložen za slikanje.

Mark Sola, iz Fejsbuk grupe TESLA FLORIDA, napisao je: "Mask čeka u redu za punjenje, kao i svi mi".

Još jedan korisnik Tesla vozila, Raf Fiol, rekao je da se uslikao s direktorom kompanije i da su malo popričali dok su čekali u redu. Kažu da je bio "super prijateljski" nastrojen, i proveo je 15 minuta pričajući s fanovima.

Of course I went to the Port Orange supercharger (north of Cape Canaveral) rather than south to Palm Bay... Grimes and his baby were also there and he had an X and an S and his family and security.Posted by Branden Flasch on Среда, 27. мај 2020.

Ipak, mnogi kažu da to nije čudno, da je to "klasičan Mask". Iako ima status milijardera, upućeni tvrde da je ostao prizeman. Štaviše, neki fanovi Tesla kompanije, koji su posetili fabriku pre dve godine, zatekli su ga kako pomaže radnicima u proizvodnji Modela 3.

 

Video: Ilon Mask, biznismen i genije koji planira da pravi grad na Marsu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    30. maj 2020 | 13:02

    53. po bogatstvu sa 21 milijardu????? Pa samo on bi mogao da spase pola sveta od gladi, žeđi, ratova i bede....a da, zaboravih, to i jeste biznis

  • Brana

    30. maj 2020 | 12:06

    Ovaj ide s telohraniteljima?!Uspeo je u zivotu...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>