• 0

NLB Banka ponudila klijentima NLB Pay - digitalni novčanik

NLB Banka je svojim klijentima omogućila korišćenje nove usluge, NLB Pay digitalnog novčanika, koji omogućava lakše i jednostavnije plaćanje na prodajnim mestima. Umesto kartice ili gotovine, klijenti NLB Banke sada mogu da plaćaju mobilnim telefonom

  • 0
NLB Banka

Foto: Promo/NLB

Aplikacija je dostupna na Google Play prodavnici, a nakon preuzimanja, potrebno je uneti podatke za identifikaciju, uključujući i broj mobilnog telefona na koji korisnik dobija poruku sa aktivacionim kodom. Zatim definišemo lozinku kojom ćemo se logovati u aplikaciju i povežemo digitalni novčanik sa željenom karticom.

Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke smatra da će digitalni novčanik NLB Pay naići na veliku primenu, pre svega zbog jednostavnosti korišćenja i svoje praktičnosti. „Ja više ne razmišljam da li sam poneo novčanik, da li u tom novčaniku imam kartice ili gotovinu. Dovoljno je da sa sobom imam svoj mobilni telefon u prodavnici, prislonim ga na pos terminal i kupovina je završena. Siguran sam da digitalni novčanik predstavlja najefikasniji i najbrži način plaćanja, a ako imamo u vidu da većina nas konstantno ima svoj mobilni uz sebe, svakako je i najpraktičniji način plaćanja“ dodao je Vuković.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke