• 45

Alabar stigao, obilazi Beograd na vodi sa Vučićem i Malim: Završava se najviša zgrada na Balkanu

Alabar se zahvalio na pomoći i saradnji koju je kompanija dobila prilikom gradnje projekta

  • 45
Aleksandar Vučić, Eagle Hills, Muhamed Alabar

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Svaki put kada dođem, Beograd na vodi je sve lepši i lepši - rekao je Muhamed Alabar, predsednik kompanije Igl Hils, koja gradi "Beograd na vodi".

On je rekao da su hrabri oni ljudi koji dižu ovakve projkete i iskoristio je priliku, kako je naveo da se zahvali svima koji grade ovaj i slične projkete.

- Ponosan sam na ovo gradilište jer je već urađeno 150.000 kvadratnih metara a gradi se još 750 hiljada kvadrata. Najvažnije je to što danas imamo 2.530 radnika na jednom mestu, na ovom gradilištu. To "Beograd na vodi" čini jednim od najvećih gradilišta u svetu, neuporedivim u Istočnoj Evropi - istakao je Vučić.

- Verujem da ćemo otvoriti šoping mol u oktobru. Traju pregovori sa Luj Vitonom i verujem da tu šansu možemo da iskoristimo - dodao je on.

Podsetio je da će Kula Beograd imati 41 sprat sa vidikovcem i da će biti ubedljivo najposećenija tačka u Beograda.

- Činiće ne samo pet ili šest odsto turističke posete grada, već možda i 40, 50 odsto posete Beogradu - rekao je i dodao da će biti najlepše mesto u Beogradu.

Ministar finansija Siniša Mali dočekao je juče direktora kompanije Eagle hills Muhamedom Alabarom i prošetao sa njim šetalištem "Beograda na vodi"

Video: Vučić obišao radove na Kuli Beograd u Beogradu na vodi

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ok

    Ne kažem da nije lepo, ali ipak ostaje žal za stotinama koloseka, hljdama vagona, grobljem brodova, i florom i faunom koja nikada nije dovoljno ispitana i proučena.

  • marko

    Zaista sam ponosan sto sam kupio stan u BW.Hvala Srbijo.Hvala predsednice

  • Suncokret

    Beograd na vodi je jedno od najvećih gradilišta u svetu

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke