• 0

Prijavi svoju inovaciju do 1. jula i osvoji milion dinara!

Ako imate ideju ili već postojeće rešenje koje može pomoći malim i srednjim preduzećima da „stanu na noge“, ili unaprede svoje poslovanje tokom ovih izazovnih vremena u kojima trpe snažne posledice pandemije koronavirusa – ostalo vam je još malo vremena da je prijavite

  • 0
OTP

Foto: Promo

Generator Game Changer konkurs OTP banke je otvoren za sve pojedince, neformalne timove, preduzetnike i firme koji imaju ideju kojoj je potrebna podrška da zaživi ili već postojeće rešenje koje je potrebno unaprediti, a prijava traje do 1. jula. U obe kategorije – nova ideja i postojeće rešenje – banka će dodeliti po jednu nagradu od milion dinara.

Na osnovu pristiglih prijava, žiri će napraviti uži izbor od 10 polufinalista koji će dobiti video materijal, kao i medijsku i promociju putem kanala banke, kako bi za njihovo rešenje čulo što više ljudi. Zatim će biti izabrano šestoro finalista koji će se boriti za glavnu nagradu.

Na prezentacijama, finalisti će predstaviti svoja rešenja, nakon čega će žiri proglasiti dva dobitnika koji će osvojiti nagradu. Polufinaliste očekuju i specijalne nagrade partnera konkursa – Vojvođanska banka i ICT hub centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija.

Kriterijumi Generator Gamechanger konkursa, prijava i dodatne informacije nalaze se na sajtu www.generator.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>