• 1

Rođen pod srećnom zvezdom: Za tri godine, dva puta dobio milione na lutriji

Klark kaže da nema nameru da bahato troši novac, već će nastaviti da živi mirnim, penzionerskim životom

  • 1
Muškarac dobio na lutriji, novac, radost

Foto: Shutterstock

Amerikancu Marku Klarku je čak dvaput uspelo ono što većini ljudi ne uspe nijednom u životu, a to je da osvoji ukupno osam miliona dolara preko lutrije, po 4 miliona u dva navrata.

Igra na sreću se sa razlogom tako zove, a ovom pedesetogodišnjaku izgleda da baš ide od ruke. Preko "greb greb" tiketa je prvi put dobio novac pre tri godine, a tiket je kupio sasvim slučajno, kada je isporučivao gorivo jednoj benzinskoj pumpi, piše CNN.

Čim je zagrebao bar kod, jasno je pisalo "Obratite se službeniku". Zaposleni je, potom, sastrugao ostatak premaza i uzbuđeno mu rekao: "Mark, upravo ste osvojili četiri miliona dolara!". Kako CNN dalje navodi, ovaj srećnik se vrlo brzo nakon osvajanja dobitka penzionisao.

Međutim, tu nije kraj. U junu ove godine je ponovo rešio da odigra na sreću, a ona je ponovo bila na njegovoj strani. Osvojio je istu sumu, 4 miliona dolara. Kaže da je za struganje upotrebio novčić koji mu je pre desetak godina dao njegov, sada pokojni otac.

Klark je dalje istakao da nema nameru da bahato troši novac, već će nastaviti da živi mirnim, penzionerskim životom, okupiranim pecanjem.

Video: Šta je zapravo muškarcima u glavi kad se pomene šoping?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин

    27. jun 2020 | 14:29

    Купи понеку некретнину, ауто, пеца, роштиља, пије пивце и боли га стојадин за све :)

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>