• 29

"Raduje me kad se naša deca vraćaju u svoju otadžbinu"

Posebno me raduje što se seoski turizam vraća na ove prostore, jer su mnogi zaboravili odakle potičemo - poručio je Bogoljub Karić

  • 29
Bogoljub Karić

Foto: Promo

Bogoljub Karić aktvan je na društvenim mrežama, gde često deli trenutke iz svog porodičnog života i ističe važnost i očuvanje tradicionalnih vrednosti, a sada je iskoristio trenutak da pratiocima predstavi sina svoje sestre Olivere, Aleksandra Nedeljkovića, koji se posle studija i usavršavanja u inostranstvu, vratio u Srbiju gde je pokrenuo svoj posao.

- Saša je završio studije u Londonu, radio tamo u našoj kompaniji, stekao poslovna iskustva i odlučio da se vrati u Srbiju i tu primeni svoje znanje. Po povratku u Srbiju, započeo je sopstveni biznis napravivši kompleks Aleksandar sa hotelom, crkvom - posvećenoj prvom srpskom Patrijarhu Joanikiju i plantažom borovnica - napisao je on u objavi na Fejsbuku.

On je obišao imanje koje se nalazi na istorijskom mestu Orašac, kod Aranđelovca, gde su, kako je rekao, zajedno uživali u berbi.

- Mnogo me raduje kada se naša deca vraćaju u svoju otadžbinu, a posebno što se seoski turizam vraća na ove prostore, jer su mnogi zaboravili odakle potičemo - poručio je.

Karić je naveo i da, ako cenimo i poštujemo one koji su nas stvorili i rodili, one sa kojima rastemo i živimo, bez obzira na veru i boje kože, samo tada smo veliki ljudi.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    Covek prolupao pa nezna sta prica( kao Tramp) covek sazreo za staracki Dom

  • y

    Kariću prvo se ti vrati i svoje iskustvo podeli Srbiji. 🤦‍♀️

  • Lord

    A da ti raspisemo jos jedan zajam za Srbiju, a? Sram te bilo...!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke