Uputstvo: Kako da prijavite firmu za novi paket mera, za koga će minimalac biti odjednom, za koga ne

Za privrednike je novi korona minimalac i najvažnija mera, pored mogućnosti moratorijuma i odlaganja poreza

Komentari

 • Pop

  Zasto ja koji sam u penziji i kome je dozvoljeno da radi iz iste nemam prava na pomoc.Penzija je moje steceno pravo i niko mi to ne poklanja vec sam to zaradio.Poreze i doprinose placam redovno pa smatram da bi trebalo da imam ista prava kao i drugi zaposleni.

  • Tika

   @Pop

   Isti slučaj i sa mnom.Mnogi se grebu i rade / frizeri, automehaničari, moleri, itd/i uzimaju nepovratna sredstva, dok mi i dalje plaćamo razrezane nam poreze a niko ne pita da li imamo uslova da zaradimo za njih.Ne radimo iz obesti, već zato što se od penzija ne može živeti jer su nas zadesile sve nedaće devedesetih godina, sankcije i sve ono '99.Kada bih sada prestao da radim, bio bih dužan državi deset penzija koje bi pokrile poreze do dobijanja rešenja o zatvaranju firme.

 • Max

  Jel to znaci da ce drzava dotirati preduzecu 18000 din a preduzece nama Jos 12000 i nama je minimalac legao odnosno socijala isplacena 30300 din.mi radnici smo svakako na gubitku.

  • Dux

   @Max

   Bolje da te otpusti.

  • jovan

   @Max

   U sustine vase plate ostaju iste, a poslodavci ce imati manji trosak po radniku ya tih 60 posto.U sustini oni ce poslodavci ce prebaciti novac direkno na vas racun od drzave dodati razliku ya visinu vase plate, i naravno na to platiti poreze i doprinose.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke