• 2

Novosađani i ove sezone zakupili sve kabine na Štrandu: Ostala još 4 slobodna objekta

Sve postojeće kabine još u februaru zakupljene

  • 2
Nizak vodostaj Dunava na novosadskom Štrandu

Foto: Tanjug/AP

Na novosadskoj gradskoj plaži "Štrand" ove sezone, za razliku od prethodnih godina, nisu iznajmljeni svi poslovni prostori, ali zato su Novosađani zakupili svih 800 kabina na najpopularnijem kupalištu u gradu.

U JKP Gradsko zelenilo, koje upravlja gradskom plažom, kažu da većina zakupaca lokala na kupalištu ima višegodišnji ugovor o iznajmljivanju.

- Većina poslovnih prostora ima višegodišnji ugovor o zakupu, a ove godine ostala su četiri manja objekta koji nisu izdati, ali i jedan najveći, na centralnom platou, koji, inače, svake godine izdamo među prvima, što se ovoga puta nije dogodilo - kaže za Tanjug Jelena Budimčić iz Gradskog zelenila.

Navodi da su ove godine izdali u zakup oko 70 odsto objekata na plaži.

Sa kabinama je situacija drugačija, odnosno, kaže, ista kao i prethodnih godina i one su sve izdate.

- Kabine izdajemo na pet godina uz obavezu da se svake godine, do kraja februara, plaća godišnja zakupnina i na taj način se obnavlja ugovor o zakupu. Kao i svake, tako su i ove godine, sve postojeće kabine još u februaru zakupljene, a ima ih oko 800 - rekla je Budimčić.

Video: Toples na novosadskom Štrandu

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rojka

    Prodali 800 kabina, a corona, posle kad budu u vrhu žarišta ko je kriv. Imate li mozga?

  • Vasa

    Dokone babe su odavno glavni zakupci kabina.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke