Najviše volimo sendviče sa šunkom, a sve manje kupujemo viršle, iako nam bude lepe uspomene
Ipak, mesnu prerađevinu koju počinjemo da odbacujemo, najviše konzumiraju stariji od 56 godina. Ali, viršla po novom Pravilniku koji važi od 1. marta 2020. godine, mora biti napravljena od propisanih sastojaka
Ja mislim da je svima vec odavno jasno da niko ne kontrolise te proizvodjace i da jedeno najgori sljam!!!!!a ko je za to kriv,pa drzava propala naravno!!!
Zivim u CH u zivotu nisam vidjela da jedan svajcarac kupuje nareske i te pastete kao nase a imaju i oni a ni virsle a kod nas glavno jelo i onda se pitate osta ste bolesni svi .
Nismo mi bolesni, već imuni... Pogotovo na takve kao što ste vi, odete sa sela iz Srbije u Švajcarsko selo i pametujete. Pustite nas da se borimo, a vi ' uživajte '.
Radim u mesnoj industriji i mogu vam reći da to što piše na deklaraciji uglavnom nema veze sa onim što se nalazi u proizvodu. Pasteta, viršla, safalada i kojekakve jeftine kobaje od 300-400 din obilaziti u širokom luku jer tu nema ni m od mesa a i ono što je unutra često bude sačuvaj bože kvalitet.
Rale
I deca 6naju da su se viršle nekada pravile od mesa, a danas ih prave od kuvanih i mlevenih kostiju i tehničkog mesnog otpada i dodaju ukus mesa.
Podelite komentar
Vesna P.
@Rale
Uzas!
Podelite komentar
Sibin
Ja mislim da je svima vec odavno jasno da niko ne kontrolise te proizvodjace i da jedeno najgori sljam!!!!!a ko je za to kriv,pa drzava propala naravno!!!
Podelite komentar
Kinder Jandt
Jazavičari su jedini hot dog koji me zanima!
Podelite komentar
Slavica Grujić
@Kinder Jandt
Samo ako je Deni Devito roštilj majstor!
Podelite komentar
Kinder Jandt
@Kinder Jandt
A Švarci da suflira!
Podelite komentar
Slavica Grujić
@Kinder Jandt
Ja bih Vas najljubaznije zamolila da čvarke ovde ne spominjete.
Podelite komentar
DARKO 100%
Zdravija je slanina sapunjara od tih industrijskih proizvoda ,jer se u njih stavljaju razni vestacki sastojci za odrz
Podelite komentar
lea
Zivim u CH u zivotu nisam vidjela da jedan svajcarac kupuje nareske i te pastete kao nase a imaju i oni a ni virsle a kod nas glavno jelo i onda se pitate osta ste bolesni svi .
Podelite komentar
Mimi
@lea
Nije valjda da samo naši žive tamo. Kome onda prodaju te proizvode? Lupaš.
Podelite komentar
011 PS
@lea
Nismo mi bolesni, već imuni... Pogotovo na takve kao što ste vi, odete sa sela iz Srbije u Švajcarsko selo i pametujete. Pustite nas da se borimo, a vi ' uživajte '.
Podelite komentar
Micko
@lea
I ja zivim u svici i zato ne lupaj a i ovi drugi sto ti odgovaraju isto molim da ne lupaju samo s..... s..... s.....
Podelite komentar
Drmokesic
Radim u mesnoj industriji i mogu vam reći da to što piše na deklaraciji uglavnom nema veze sa onim što se nalazi u proizvodu. Pasteta, viršla, safalada i kojekakve jeftine kobaje od 300-400 din obilaziti u širokom luku jer tu nema ni m od mesa a i ono što je unutra često bude sačuvaj bože kvalitet.
Podelite komentar
Erak
Srbi najviše šunke jedu. Nemac jednom ili nijednom, al' Srbin bato moj nekoliko puta nedeljno. Ja nekad i dva puta dnevno, plači Evropo.
Podelite komentar
iFox
Od pašteta samo Argeta dolazi u obzir. P.S. Nije reklama, razlika je očigledna.
Podelite komentar
Zoki
@iFox
I tu svasta trpaju, samo sto su im mozda jaci pojacivaci ukusa,pa su ukusniji
Podelite komentar
Vodolijax
Moj mačak samo onjuši viršlu i traži nešto drugo....toliko o kvalitetu.
Podelite komentar
Look
@Vodolijax
Daj mu drugu virslu
Podelite komentar
Čiča
@Vodolijax
Istina. I moj.
Podelite komentar
Vodolijax
@Vodolijax
@Look@Čiča 😸😸😸😸😸😸😸
Podelite komentar
Dejan
Pastete i virsle ne konzumiram odavno,a i za ostalo sam poceo da gledam deklaraciju,jer neke salame imaju 20% mesa,a neke imaju 80%
Podelite komentar
Vx
@Dejan
Imaju 80% nečega a mesa sigurno ne.
Podelite komentar