Najviše volimo sendviče sa šunkom, a sve manje kupujemo viršle, iako nam bude lepe uspomene

Ipak, mesnu prerađevinu koju počinjemo da odbacujemo, najviše konzumiraju stariji od 56 godina. Ali, viršla po novom Pravilniku koji važi od 1. marta 2020. godine, mora biti napravljena od propisanih sastojaka

Komentari

  • Rale

    I deca 6naju da su se viršle nekada pravile od mesa, a danas ih prave od kuvanih i mlevenih kostiju i tehničkog mesnog otpada i dodaju ukus mesa.

    4
    0

    Podelite komentar

  • Sibin

    Ja mislim da je svima vec odavno jasno da niko ne kontrolise te proizvodjace i da jedeno najgori sljam!!!!!a ko je za to kriv,pa drzava propala naravno!!!

    19
    1

    Podelite komentar

  • Kinder Jandt

    Jazavičari su jedini hot dog koji me zanima!

    6
    6

    Podelite komentar

    • Slavica Grujić

      @Kinder Jandt

      Samo ako je Deni Devito roštilj majstor!

      4
      0

      Podelite komentar

    • Kinder Jandt

      @Kinder Jandt

      A Švarci da suflira!

      1
      1

      Podelite komentar

    • Slavica Grujić

      @Kinder Jandt

      Ja bih Vas najljubaznije zamolila da čvarke ovde ne spominjete.

      1
      2

      Podelite komentar

  • DARKO 100%

    Zdravija je slanina sapunjara od tih industrijskih proizvoda ,jer se u njih stavljaju razni vestacki sastojci za odrz

    41
    1

    Podelite komentar

  • lea

    Zivim u CH u zivotu nisam vidjela da jedan svajcarac kupuje nareske i te pastete kao nase a imaju i oni a ni virsle a kod nas glavno jelo i onda se pitate osta ste bolesni svi .

    12
    24

    Podelite komentar

    • Mimi

      @lea

      Nije valjda da samo naši žive tamo. Kome onda prodaju te proizvode? Lupaš.

      13
      4

      Podelite komentar

    • 011 PS

      @lea

      Nismo mi bolesni, već imuni... Pogotovo na takve kao što ste vi, odete sa sela iz Srbije u Švajcarsko selo i pametujete. Pustite nas da se borimo, a vi ' uživajte '.

      20
      8

      Podelite komentar

    • Micko

      @lea

      I ja zivim u svici i zato ne lupaj a i ovi drugi sto ti odgovaraju isto molim da ne lupaju samo s..... s..... s.....

      8
      7

      Podelite komentar

  • Drmokesic

    Radim u mesnoj industriji i mogu vam reći da to što piše na deklaraciji uglavnom nema veze sa onim što se nalazi u proizvodu. Pasteta, viršla, safalada i kojekakve jeftine kobaje od 300-400 din obilaziti u širokom luku jer tu nema ni m od mesa a i ono što je unutra često bude sačuvaj bože kvalitet.

    41
    1

    Podelite komentar

  • Erak

    Srbi najviše šunke jedu. Nemac jednom ili nijednom, al' Srbin bato moj nekoliko puta nedeljno. Ja nekad i dva puta dnevno, plači Evropo.

    17
    9

    Podelite komentar

  • iFox

    Od pašteta samo Argeta dolazi u obzir. P.S. Nije reklama, razlika je očigledna.

    25
    10

    Podelite komentar

    • Zoki

      @iFox

      I tu svasta trpaju, samo sto su im mozda jaci pojacivaci ukusa,pa su ukusniji

      1
      0

      Podelite komentar

  • Vodolijax

    Moj mačak samo onjuši viršlu i traži nešto drugo....toliko o kvalitetu.

    25
    5

    Podelite komentar

  • Dejan

    Pastete i virsle ne konzumiram odavno,a i za ostalo sam poceo da gledam deklaraciju,jer neke salame imaju 20% mesa,a neke imaju 80%

    22
    1

    Podelite komentar

Google preporuke