Najviše volimo sendviče sa šunkom, a sve manje kupujemo viršle, iako nam bude lepe uspomene

Ipak, mesnu prerađevinu koju počinjemo da odbacujemo, najviše konzumiraju stariji od 56 godina. Ali, viršla po novom Pravilniku koji važi od 1. marta 2020. godine, mora biti napravljena od propisanih sastojaka

Komentari

  • Rale

    10. avgust 2020 | 05:11

    I deca 6naju da su se viršle nekada pravile od mesa, a danas ih prave od kuvanih i mlevenih kostiju i tehničkog mesnog otpada i dodaju ukus mesa.

    4
    0

    Podelite komentar

  • Sibin

    9. avgust 2020 | 23:29

    Ja mislim da je svima vec odavno jasno da niko ne kontrolise te proizvodjace i da jedeno najgori sljam!!!!!a ko je za to kriv,pa drzava propala naravno!!!

    19
    1

    Podelite komentar

  • Kinder Jandt

    9. avgust 2020 | 21:05

    Jazavičari su jedini hot dog koji me zanima!

    6
    6

    Podelite komentar

    • 11. avgust 2020 | 09:08

      Slavica Grujić

      @Kinder Jandt

      Samo ako je Deni Devito roštilj majstor!

      4
      0

      Podelite komentar

    • 11. avgust 2020 | 13:09

      Kinder Jandt

      @Kinder Jandt

      A Švarci da suflira!

      1
      1

      Podelite komentar

    • 11. avgust 2020 | 13:13

      Slavica Grujić

      @Kinder Jandt

      Ja bih Vas najljubaznije zamolila da čvarke ovde ne spominjete.

      1
      2

      Podelite komentar

  • DARKO 100%

    9. avgust 2020 | 20:42

    Zdravija je slanina sapunjara od tih industrijskih proizvoda ,jer se u njih stavljaju razni vestacki sastojci za odrz

    41
    1

    Podelite komentar

  • lea

    9. avgust 2020 | 20:29

    Zivim u CH u zivotu nisam vidjela da jedan svajcarac kupuje nareske i te pastete kao nase a imaju i oni a ni virsle a kod nas glavno jelo i onda se pitate osta ste bolesni svi .

    12
    24

    Podelite komentar

    • 9. avgust 2020 | 20:52

      Mimi

      @lea

      Nije valjda da samo naši žive tamo. Kome onda prodaju te proizvode? Lupaš.

      13
      4

      Podelite komentar

    • 9. avgust 2020 | 21:04

      011 PS

      @lea

      Nismo mi bolesni, već imuni... Pogotovo na takve kao što ste vi, odete sa sela iz Srbije u Švajcarsko selo i pametujete. Pustite nas da se borimo, a vi ' uživajte '.

      20
      8

      Podelite komentar

    • 9. avgust 2020 | 21:56

      Micko

      @lea

      I ja zivim u svici i zato ne lupaj a i ovi drugi sto ti odgovaraju isto molim da ne lupaju samo s..... s..... s.....

      8
      7

      Podelite komentar

  • Drmokesic

    9. avgust 2020 | 20:18

    Radim u mesnoj industriji i mogu vam reći da to što piše na deklaraciji uglavnom nema veze sa onim što se nalazi u proizvodu. Pasteta, viršla, safalada i kojekakve jeftine kobaje od 300-400 din obilaziti u širokom luku jer tu nema ni m od mesa a i ono što je unutra često bude sačuvaj bože kvalitet.

    41
    1

    Podelite komentar

  • Erak

    9. avgust 2020 | 20:00

    Srbi najviše šunke jedu. Nemac jednom ili nijednom, al' Srbin bato moj nekoliko puta nedeljno. Ja nekad i dva puta dnevno, plači Evropo.

    17
    9

    Podelite komentar

  • iFox

    9. avgust 2020 | 19:53

    Od pašteta samo Argeta dolazi u obzir. P.S. Nije reklama, razlika je očigledna.

    25
    10

    Podelite komentar

    • 10. avgust 2020 | 18:50

      Zoki

      @iFox

      I tu svasta trpaju, samo sto su im mozda jaci pojacivaci ukusa,pa su ukusniji

      1
      0

      Podelite komentar

  • Vodolijax

    9. avgust 2020 | 19:48

    Moj mačak samo onjuši viršlu i traži nešto drugo....toliko o kvalitetu.

    25
    5

    Podelite komentar

  • Dejan

    9. avgust 2020 | 19:46

    Pastete i virsle ne konzumiram odavno,a i za ostalo sam poceo da gledam deklaraciju,jer neke salame imaju 20% mesa,a neke imaju 80%

    22
    1

    Podelite komentar