Najviše volimo sendviče sa šunkom, a sve manje kupujemo viršle, iako nam bude lepe uspomene

Komentari

  • Rale

    10. avgust 2020 | 05:11

    I deca 6naju da su se viršle nekada pravile od mesa, a danas ih prave od kuvanih i mlevenih kostiju i tehničkog mesnog otpada i dodaju ukus mesa.

  • Sibin

    9. avgust 2020 | 23:29

    Ja mislim da je svima vec odavno jasno da niko ne kontrolise te proizvodjace i da jedeno najgori sljam!!!!!a ko je za to kriv,pa drzava propala naravno!!!

  • Kinder Jandt

    9. avgust 2020 | 21:05

    Jazavičari su jedini hot dog koji me zanima!

    • 11. avgust 2020 | 09:08

      Slavica Grujić

      @Kinder Jandt

      Samo ako je Deni Devito roštilj majstor!

    • 11. avgust 2020 | 13:09

      Kinder Jandt

      @Kinder Jandt

      A Švarci da suflira!

    • 11. avgust 2020 | 13:13

      Slavica Grujić

      @Kinder Jandt

      Ja bih Vas najljubaznije zamolila da čvarke ovde ne spominjete.

  • DARKO 100%

    9. avgust 2020 | 20:42

    Zdravija je slanina sapunjara od tih industrijskih proizvoda ,jer se u njih stavljaju razni vestacki sastojci za odrz

  • lea

    9. avgust 2020 | 20:29

    Zivim u CH u zivotu nisam vidjela da jedan svajcarac kupuje nareske i te pastete kao nase a imaju i oni a ni virsle a kod nas glavno jelo i onda se pitate osta ste bolesni svi .

    • 9. avgust 2020 | 20:52

      Mimi

      @lea

      Nije valjda da samo naši žive tamo. Kome onda prodaju te proizvode? Lupaš.

    • 9. avgust 2020 | 21:04

      011 PS

      @lea

      Nismo mi bolesni, već imuni... Pogotovo na takve kao što ste vi, odete sa sela iz Srbije u Švajcarsko selo i pametujete. Pustite nas da se borimo, a vi ' uživajte '.

    • 9. avgust 2020 | 21:56

      Micko

      @lea

      I ja zivim u svici i zato ne lupaj a i ovi drugi sto ti odgovaraju isto molim da ne lupaju samo s..... s..... s.....

  • Drmokesic

    9. avgust 2020 | 20:18

    Radim u mesnoj industriji i mogu vam reći da to što piše na deklaraciji uglavnom nema veze sa onim što se nalazi u proizvodu. Pasteta, viršla, safalada i kojekakve jeftine kobaje od 300-400 din obilaziti u širokom luku jer tu nema ni m od mesa a i ono što je unutra često bude sačuvaj bože kvalitet.

  • Erak

    9. avgust 2020 | 20:00

    Srbi najviše šunke jedu. Nemac jednom ili nijednom, al' Srbin bato moj nekoliko puta nedeljno. Ja nekad i dva puta dnevno, plači Evropo.

  • iFox

    9. avgust 2020 | 19:53

    Od pašteta samo Argeta dolazi u obzir. P.S. Nije reklama, razlika je očigledna.

    • 10. avgust 2020 | 18:50

      Zoki

      @iFox

      I tu svasta trpaju, samo sto su im mozda jaci pojacivaci ukusa,pa su ukusniji

  • Vodolijax

    9. avgust 2020 | 19:48

    Moj mačak samo onjuši viršlu i traži nešto drugo....toliko o kvalitetu.

  • Dejan

    9. avgust 2020 | 19:46

    Pastete i virsle ne konzumiram odavno,a i za ostalo sam poceo da gledam deklaraciju,jer neke salame imaju 20% mesa,a neke imaju 80%