• 0
 ≫ 

Bankrotirao lanac restorana Pica hat

 ≫ 

Kompanija pomoći da radnici koji su ostali bez posla pređu u druge restorane

  • 0
Pizza Hut Foto: Pizza Hut

Više od 300 restorana poznatog lanca pizza hut biće trajno zatvoreno nakon bankrota jedne od najvećih franšiza ovog brenda.

Kompanija NPC Interešenel, koja je u stečajnom postupku, postigla je sporazum sa vlasnicima "pizza hut", kompanijom "Yum", o zatvaranju četvrtine svojih restorana i prodaji ostalih.

Poslovni neuspeh NPC Internešenela pripisuje se uvođenju vanrednih mera zbog korona virusa i dugovanjima od skoro milijardu dolara.

Iz "pizza hut" je saopšteno da je na pomenutih 300 lokacija posao veoma loše funkcionisao u poređenju s drugim lokacijama ovog poznatog brenda brze hrane, kao i da će kompanija pomoći da radnici koji su ostali bez posla pređu u druge restorane "pizza hut".

Kompanija NPC Internešeneal ima ukupno 1.227 lokacija na kojima rade restorani "pizza hut", što čini približno 18 odsto od ukupno 6.700 "Piža Hut" u SAD, a vodi i 6.500 restorana brze hrane brenda "Wendy''s".

Video: Spasavanje biznisa: Bordel pretvorio u bar na plaži sa specijalnim uslovima zbog korone

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>