Da li kamp kućice štede novac? Ovaj trend zaživeo je i u Srbiji

Amerikanci vole da "žive na točkovima" jer tako spajaju svoju ljubav prema automobilima, putovanjima i slobodi. U poslednje vreme, i širom sveta sve više ljudi menja hotelske sobe za ova praktična vozila iz tridesetih godina prošlog veka

Komentari

 • Gipsy

  A smejali ste se Romima?,ma nema slobode bez kampera:)

  1
  0

  Podelite komentar

 • Sizif Mučenik

  Kamper sam od rodjenja kao što su bili i moji roditelji.Imam 4 kamp kućice i jedan kamper.Obilazimo svet i živimo slobodno.Kampujemo i puno na mediteranu.Ovo nije jeftina igra za sirotinju i košta na desetine hiljada eura godišnje.Skandinavija je prepuna ovih kampera i kamp kućica kao i jedrenjaka.

  24
  1

  Podelite komentar

 • Bane Miami

  Ja i moja Supruga imamo kamp autobus dugacak 12 metara sa dva slajda. Sto se tice opreme ima jedno puno kupatilo sa jos jednim dodatnim bez tus kabine. Posedujemo ga dve godine vec i provodimo negde oko 3-4 meseca putujuci oko Amerike. Najbolja investicija koju smo uradili, plus nas sin trenira za vozaca na trkama tako da nam je to perfektno. Uglavnom svi vozaci poseduju takva vozila ovde, jednostavno sto su lako mobilna, Sto se tice dodatnog vozila mi ga vucemo pozadi autobusa i treba nam 1 minut da ga povezemo i oslobodimo. Kampovanje je najbolji nacin da pokazemo deci prirodu i da ih naucimo nesto o zivotu van digitalizacije

  13
  0

  Podelite komentar

  • Šumadinac

   @Bane Miami

   USA, kod vas! A, Šumadija i Srbija, beda, jad, čemer. KO RAZUME SHVATIĆE....

   4
   9

   Podelite komentar

  • Ja

   @Bane Miami

   Jos jedan praziluk.

   11
   3

   Podelite komentar

 • tea

  bese i na srebrnom jezeru.

  5
  2

  Podelite komentar

 • Yyyy

  Mi smo ove godine zbog korone kupili kamping vozilo. Za nas totalan promasaj. Zivimo u Skandinaviji. To prosto za nekoga jeste a za nekoga nije. Razmislite dobro pre nego sto se upustite u nesto takvo. I ako planirate nesto sa boljim standardom to u opste nije jeftino. Lepo izgleda na slikama ali ako zelite pravi komfor to prosto nije tako. Postoje vozila sa raznim kategorijama po pitanju vozacke, a najcesca su sa B kategorijom do 3500 kg ukupne tezine. Tu je sve minimalisticko. Ako se ide na teza vozila to vec lici na nesto ali i kosta mnogo vise.

  12
  4

  Podelite komentar

 • sova

  Bravo za članak. Sve lepo i korisno objašnjeno.Nekada u Jugi, prvi prijatelj povuče prikolicu na more, provede odmor, onda redom idu još tri četiri porodice, a zadnji je vraća za Beograd.

  29
  4

  Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke