• 4

Čadež poručio iz Vašingtona: Dali smo dobre i konkretne ekonomske predloge

Čadež je istakao da se radi o konkretnim privrednim projektima

  • 4

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež rekao je da su ekonomski predlozi srpske delegacije, ali i oni izneseni na sastanku u Beloj kući, dobri i konkretni.

Čadež je, u izjavi novinarima, preneo da su razgovori teški i da će dugo trajati.

- Na stolu su zanimljivi i dobri predlozi kada je u pitanju privreda. Oni nisu samo u vezi sa infrastrukturnim povezivanjem, već je reč o veoma konkretnim projektima za podršku privrednom sektoru, koji mogu da kreiraju nova radna mesta, da obezbede oživljavanje privredne aktivnosti u krajevima zemlje koji su do sada bili zapostavljeni - objasnio je on.

Čadež je istakao da se radi o konkretnim privrednim projektima, podsećajući da je izaslanik američkog predsednika Ričard Grenel sve počeo da postavlja i razgovara sa ekonomske strane.

- Predlozi koji su na stolu su projekti za budućnost, koji mogu da naprave razliku, pomognu kreiranju radnih mesta i tome da mladi planiraju porodice u svojoj domovini, a ne negde drugde - rekao je on.

Siniša Mali, Aleksandar Vučić, Vašington

Foto: Instagram/mali_sinisa

Pritisak je ogroman, dvadestak ljudi učestvuje u razgovorima, ne samo Albanaca, a na svaku našu rečenicu reaguju agresivno protiv nas - rekao je Siniša Mali u pauzi sastanka.

Opširnije u našem BLOGU UŽIVO.

Iako je specijalni savetnik američkog predsednika Ričard Grenel rekao da će u četvrtak u Vašingtonu „na stolu“ biti samo ekonomska pitanja, nije isključio mogućnost da se u nastavku u razgovorima otvore i druga, politička, pitanja.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocaj

    Zamislite kako izgledaju ti predlozi koje daje covek koji na Sajmovima na standu privredne komore Srbiju predstavlja bez Kosova i Metohije.

  • Miladin

    Šta ti bre znaš o ekonomiji da večernjom školom ? Administrativac sa srednjom školom iz nemačke ambasade.

  • Mao

    Ne lupj molimte

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke