• 0
 ≫ 

Kompanija spremila specijalan poklon: Svi dobili slobodan dan kako bi se odmorili od korone

 ≫ 

Oni koji mogu - radiće od kuće do leta 2021. godine. Oni koji moraju na posao, barem će imati produženi vikend početkom toplog septembra

  • 0

Gugl je jedna od kompanija poznata po ležernijem pristupu poslu, počev od načina rade, pa do uređenja prostora i organizacije. Takođe je jedna od retkih koja je donela pravilo da se zaposleni, koji mogu da rade od kuće, na posao vrate tek narednog leta.

Ovaj put, tehnološki div je odlučio da dodatno obraduje svoje radnike i olakša im krizni period, tako što je uveo slobodan petak, sa ciljem da se izbegne izgaranje na poslu, odnosno "burn-out sindrom".

Petak je tako "dobrodošao" kao jednokratni plaćeni odmor, zarad "kolektivnog blagostanja", navode iz Gugla.

To se poklopilo i sa Danom rada u Americi, koji pada prvog septembarskog ponedeljka, tako da zaposleni mogu da uživaju u produženom vikendu. Iz kompanije su naveli sledeće:

"Snažno vas podstičeemo da uzmete ovaj slobodan dan, a menadžeri bi trebalo da organizuju svoj tim kada je reč o radnim zadacima, kako bi radnici mogli da iskoriste slobodne dane".

Sve što je hitno - mora da se završi, ali nakon toga zaposleni imaju pravo na neki drugi slobodan dan.

Video: Radnici koji će raditi od kuće do 2021. godine ili - zauvek?!

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>