• 1

Rajaner počeo i da preti: Odlazi iz Irske ukoliko se restrikcije oko putovanja ne ukinu

"Prosto nije moguće da poslujete sa ovakvim karantinom"

  • 1
Ryanair, avio, kompanija, let, Niš

Foto: Facebook/Aerodrom Niš Konstantin Veliki

Lau kost Rajaner mogao bi da napusti svoju matičnu zonu, ukoliko na snazi ostanu ograničenja putovanja zbog pandemije Covid-19.

Niskobudžetna avio-kompanija izjavila je da će preseliti kapacitete iz Irske tokom zimske sezone, ukoliko vladajuća stranka ne ukine restrikcije oko putovanja.

Izvršni direktor kompanije Rajaner, Edi Vilson, kaže da bi vlada trebalo da deluje u skladu sa izveštajem Radne grupe za oporavak vazduhoplovstva, koji su sastavili najbolji mozgov" vazduhoplovne industrije.

- Nismo ništa čuli o ukidanju restrikcija, a sada ulazimo u zimsku sezonu i moraćemo da preselimo sve kapacitete iz Irske. Prosto nije moguće da poslujete sa 14-dnevnim karantinom - rekao je Vilson.

Irska je već ranije objavila da ne savetuje putovanja u inostranstvo. Za sada putnici koji se vraćaju sa putovanja, sa izuzetkom 15 zemalja, moraju po ulasku u zemlju otići u samoizolaciju na 14 dana.

Ryanair insistira da se na Zelenu listu dodaju UK, SAD i Nemačka, ukoliko vlada želi da zadrži flotu u Irskoj.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRagutin

    10. septembar 2020 | 05:12

    Budala do budale... Ima li iko više malo mozga? Ako je cilj da se mi kao čovečanstvo samouništimo na dobrom smo putu! Uopšte ta iživljavanja sa karantinom itd po povratku u zemlju u ovom slučaju sa Irskom nema veze sa pameću i ja u potpunosti razumem Rajaner kompaniju što se buni i preti odlaskom iz Irske!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>