Otvoren centar za inovacije: "I Huavej razumeo, Srbija mora da ima otvoren tender za partnere"

Kompanija Huawei jedan je od naših najboljih partnera, i mnogo je toga donela u Srbiju – tehnologiju, znanja i ali i naše ljude koje su vratili da rade odavde i da iz Srbije razvijaju svoje proizvode, rekla je Brnabić

Komentari

 • FANTOM

  Da i Kinezi razumeli potpisan sporazum u Vašingtonu jer se nigde direktno ne spominju. Samo Srbi ne razumeju sporazum a pogotovo odustajanja borbe za Kosovo lobiranjem na godinu dana a Kosovo da neće tražiti prijem u Interpol i slične organizacije ,koje će automatski potpisati čim budu priznate od onih članica koji ih nisu do sada priznali. Kosovo u ploču a mi zarđali klin sebi u leđa. A počelo je: Izrael, Barbados (povratnik među one priznate). Ko su sledeći???

  4
  1

  Podelite komentar

 • Žika

  Te priče nisu za ozbiljne ljude, već za decu.Amerika će nam ubuduće određivati koju tehnoligiju ćemo koristiti.Budite hrabri pa nam recite istinu.

  5
  0

  Podelite komentar

  • 😷😷😷😷😷

   @Žika

   Ako samo tehnologiju pa i nije lose, ali mislim da ce nam mnoge stvare odredjivati.

   2
   0

   Podelite komentar

  • Ljubiša

   @Žika

   Pa? Dok su nas braća Rusi "pomagali" češali smo se i tamo gde nas ne svrbi, a kome su Amerikanci prijatelji, njima je sve dozvoljeno. Vreme je da promenimo malo ploču u našu korist.

   1
   1

   Podelite komentar

  • Ne

   @Žika

   Potpuno si promasio Ziko. Slabo poznajes politiku. Ljudi ovde uopste nisu svesni sta je Kina i sta su stvarno price za malu decu. Bice sve u redu.

   0
   0

   Podelite komentar

Google preporuke