Tramp na tankom ledu: 3.500 kompanija iz SAD urotilo se protiv njega

Predsednik SAD tvrdi da su takse, uvedene na robu iz Kine, opravdane zato što "Kina krade američku intelektualnu svojinu"

Komentari

 • Saša

  Za trampa za republikance.. Do pobede Donalde....

 • Aca

  Tramp do pobede unisti svetsko zlo demonkrate!!!

  • Croatian

   @Aca

   Tako je! To je pravi potez, a on ne odgovara kompanijama koje proizvode u Kini, placaju( iskoristavaju) radnike par dolara, i onda bi da imaju zaradu od 1000% na tome! Ako jedan I-phone kosta $1100, a kosta te sa materijalom i rukama $100 da ga napravis tu nesto ne stima! I normslno da i se uvedu porezi na tu robu, pa od tih $1000 ciste zarade treba mu uzeti 60% na porez! Njemu ostane $400 po telefonu! Rijesenje je vrati pogone za proizvodnju nazad u USA!

  • Dusanka

   @Aca

   Ne razumem, zasto pisete a nista ne znate?! Najvece zlo, svih vremena je Tramp. Sve je ukinuo i zabranio. Dozvolio je da se hemikalije bacaju, bez kazni slobodno bes kontrole, ukinuo je besplatno lecenje, penzije, zatvorio fabrike, nema sindikata ni zastite radnika, proglasice nezavisno Kosovo, dao kredite i stavio sapu, nad Srbijom, smanjio takse i ukinuo bogatasima a povecao sirotinji - narodu itd. I vi ga velicate i hvalite?! Glupi komentari od naroda, koji vise ne razlikuje dobro od zla

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke