• 59

Pored minimalca i penzija, skočiće i plate u javnom sektoru

"Bićemo jedna od retkih zemalja koje će uspeti da povećaju plate"

  • 59

Video: Vučić: Pored minimalca i penzija, skočiće i plate u javnom sektoru

Osim minimalca, i povećanja penzija koje je planirano za sledeću godinu, biće prostora i za povećanje plata u javnom sektoru.

To je rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazći radove sa predsednikom kompanije Igl Hils Muhamedom Alabarom. 

- To povećanje neće biti značajno kao što je bilo prošle godine, ali bićemo možda jedina zemlja koja će uspeti da to izvede - rekao je Vučić.

- Biće prostora da povećamo zarade za naše medicinare, vojnike.. - naveo je.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    Svi na kicmu privatnom sektoru Zasto su veliki porezi i doprinosi na plate (oko 67%) ? Zasto se odbijaju doprinosi i na teret poslodavca i na teret radnika? U "lose stojecoj " Nemackoj su (oko 33%)! Da rezimiram kod nas na 100 din drzava uzme 67 din a u Nemackoj na 100e drzava uzme 33e

  • Vule

    A radnici Rfzo u šta spadaju i hoće li dočekati bilo kakvo povećanje s obzirom da je bolesnih sve više pa samim tim smo razapeti od posla i obaveza, posebno salterski radnici koji su jedva prešli minimalac bez obzira na obrazovanje i kvalifikacije?!

  • Argamedon

    A što se ne spominju prosvetari? Jel oni nisu bitni ovom društvu?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke