Rešena sudbina turističkih agencija u Srbiji: Ovo su bile dve tačke sporenja

Najveća tačka sporenja bila je reosiguranje, kako saznajemo

Komentari

 • vm

  Dosta mi je više ovih agencija što super posluju kad je sve potaman, kad krenu problemi plaču kod države da im krpi rupe u poslovanju. Ove turističke agencije, pa one za registraciju vozila, pa sama osiguravajuća društva kad su bile one poplave. Svi su tu kad pare treba da se uzmu i svi su neka mnogo ozbiljna pravna lica. Kad treba ljudima da nadoknade štetu ko mala deca. Odgovornost niko da preuzme. SRAMOTA!

  • Tt

   @vm

   Ja sam bas razumeo da drzava nije pomogla turistickim agencijama i da su te agencije u problemu i zato sto im osiguravajuce kuce traze da plate osiguranje za sve vreme kovid krize iako za to vreme nisu ni mogle da rade i zaradjuju.

  • vm

   @vm

   Oni jesu tražili pomoć države ali po meni ne može da se traži pomoć države svaki put kad se desi nešto nepredviđeno. Ja lično mislim da agencije žive od para koje im se unapred plaćaju za aranžmane i u jako su lošoj situaciji ako se taj lanac stalnog plaćanja unapred prekine. Jer su potrošili pare koje nisu njihove. Samim tim nemaju da vrate ljudima novac. A onda se izvlače na Kovid, konstelaciju zvezda , i ko zna na šta još.

  • Džoni

   @vm

   U velikoj ste zabludi,samo toliko...

  • cvele

   @vm

   Kada je to tako sjajno i bajno,otvori jednu od agencija koje si naveo.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke