• 2

Kako da pozajmite novac, a da to bude povoljna opcija za vas?

Kamate su postale važna tema, jer se mnoge zemlje u svetu kao i banke, trude da ih održe na sadašnjim nivoima, ali i da ih smanje kako bi dodatno stimulisale građane. I u Srbiji je zavladao taj trend

  • 2
kredit, novac, pare, vreme, rokovi, banka, pozajmica

Foto: Shutterstock

Priznajte, i pre korona virusa mnogi od nas nisu bili spremni za štednju. A korona nas je upozorila na činjenicu da se ceo život može promeniti u jednom danu.

To je mnoge od nas nateralo da se ozbiljno pozabavimo svojim finansijama, a prva adresa bi trebalo da bude vaš bankar. Posavetujte se, a pre svega informišite se o kamatama. Kamate su postale neizbežna tema u poslednje vreme, mnoge zemlje u svetu kao i banke, trude se da ih održe na sadašnjem nivou, ali i da ih smanje kako bi dodatno stimulisale građane.

Bez obzira da li vam je potreban novac za crne dane, popravku, renoviranje ili  školovanje trebalo bi da se raspitate koja pozajmica kod banke najviše odgovara vašim potrebama i koja je pozajmica za vas najjeftinija, a koja najskuplja.

Banke sada nude raznolike kamate, raspitajte se šta bi vam najviše odgovaralo. Zaputite se do filijale i tražite ponudu koja bi vam bila optimalna. Keš krediti su najbolje rešenje za sve one stavke koje morate da platite odmah, a ne znate usled ove situacije kako.

Ko god ima želju i potrebu, najjeftinija opcija za pozajmicu jeste da podigne kredit. Kreirajte liniju sa svojom bankom tako da eventualno refinansirate obaveze u drugim bankama koje vas mesečno opterećuju, a da istovremeno dobijete i dodatni keš za investiranje u lične želje.

Akcija Addiko Banke Red Friday, ima za cilj da jedan dan klijentima obezbedi izuzetne uslove kreditiranja.

Ovaj put u pitanju je 50 odsto popusta na nominalnu kamatnu stopu za gotovinske i kredite za refinansiranje do 600.000 dinara.

Požurite po svoju kamatu, jer ova ponuda Addiko banke važi, samo jedan dan - u petak 2. oktobra.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    1. oktobar 2020 | 12:26

    Lako, pozajmiš od prijatelja izkukaš mu i što jes i sto nije i malo suzu pustiš dog ga ne odradiš e kada ti pozajmi onda ga ti fino počneš zaobilazit, ne javljat mu se i mjenjat stranu ulice da te ne vidi i tako to godinama dog ne digne ruke od tebe i zavadi se sa tobom. Tebi to postane svejedno jer ti preča para od propalog prijateljstva! Nažalost govorim u ovom slučaju kao oštećeni!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>