• 2

Uspešno pravno i finansijsko poslovanje: Kako prevazići vanredne okolnosti?

Prijave traju do 6. oktobra

  • 2
Posao, sastanak, biznismen, politicar

Foto: Shutterstock

Кompanija "Obrazovni informator", koja se već trideset godina bavi edukacijom budžetskih korisnika, odnosno pravnika,  računovođa, direktora ustanova i menadžmenta u javnom sektoru i ove  godine organizuje tradicionalne "XXII Susrete ustanova", na Zlatiboru, od 18. do 21. oktobra.

Ovogodišnja tema Susreta biće „Uspešno pravno i finansijsko  poslovanje i kako prevazići vanredne okolnosti” na kojoj će, pored  predavača „Obrazovnog informatora”, predavanja održati i eminentni  stručnjaci i predstavnici nadležnih državnih institucija.

U okviru glavne teme, govoriće se pre svega o aktuelnim pitanjima o  bezbednosti i zdravlju na radu i primeni preventivnih mera u praksi, a  posebаn akcenat će biti stavljen na pitanje kako se vanredne okolnosti  odražavaju na tekuće poslovanje u javnom sektoru. Kroz tematske celine  posvećene prosveti, ustanovama socijalne zaštite i drugim delatnostima,  biće predstavljene novine u zakonodavnoj aktivnosti i dati odgovori na sva  ona pitanja i dileme u tekućem poslovanju budžetskih korisnika. U okviru  „XXII Susreta ustanova” održaće se i kontinuirana edukacija namenjena  сentrima za socijalni rad, akreditovana od strane nadležnog tela.  

Osim navedenog, posebna pažnja biće posvećena „Danu javnih  nabavki” – prvim iskustvima u sprovođenju novog Zakona o javnim  nabavkama iz ugla naručioca i ponuđača, aktuelnostima u finansijskom  poslovanju javnog sektora, sistemu plata i drugih primanja zaposlenih u  javnom sektoru, kao i novom sistemu elektronskih faktura za budžetske  korisnike.

Ove godine, povodom jubilarnih 30 godina postojanja i uspešnog  poslovanja „Obrazovni informator” predstaviće učesnicima tradicionalnih „XXII Susreta ustanova” novitete u svom radu, u želji da u godinama koje  slede bude i ostane verni prijatelj u radu pravnika, računovođa i direktora  ustanova u javnom sektoru.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti OVDE za tradicionalne „XXII Susrete  ustanova”.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prkos

    Videvši ovu vest podsetih se nekih"boljih" vremena gde smo daleko vise koristili konsultanske usluge i sa njma kontinuirano učili. Radu je me vest da se Susreti i dalje organizuje, pohvale za entuzijazam organizatora. Bravo

  • Prkos

    Procitavši ovu vest prisetih se onih nekih "boljih" vremena gde smo mnogo više koristili konsultanske usluge ikontinuirano ucili. Divna je vest da se Susreti i dalje odrzavaju.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke