• 3

Završen sastanak sa predstavnicima privrede: "Beograd ne sme da stane"

"Preneo sam im da je njihova obaveza, ne samo zokonska već društvena i moralna, da se u zatvorenim objektima koje kontrolišu privredni subjekti poštuju sve epidemiološke mere"

  • 3

Završen je sastanak predstavnika beogradske privrede i zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Na sastanku je razgovarano o radu kompanija koje posluju u sektoru usluga. To su kompanije koje su vlasnici tržnih centara, trgovinskih lanaca, hotela i ugostitelji. One zapošljavaju preko sto hiljada ljudi u prestonici. 

- Potpuno razumemo složenost epidemiološke situacije u Beogradu kao i da je najvažniji interes da se očuva zdravlje stanovništva. Upoznao sam ih sa merama koje su ovih dana donosili Pariz, Frankfurt, Berlin, Madrid, Njujork i Moskva.  Preneo sam im da je njihova obaveza, ne samo zokonska već društvena i moralna, da se u zatvorenim objektima koje kontrolišu privredni subjekti poštuju sve epidemiološke mere kako bi se zaštitilo zdravlje i zaposlenih, i kupaca. Naš zajednički stav je da ŽIVOT NE SME DA STANE i da BEOGRAD mora da nastavi da živi i radi. Moramo da naučimo da živimo sa epidemijom virusa Кovid - 19, ali i da radimo. Sa tim stavom odlazim danas na sednicu Кriznog štaba - napisao je Većić na svo Fejsbuk profilu.

 

 

Video: Bivša zgrada Železničke stanice postaje Muzej Nikole Tesle

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>