Od najzaduženije do banje na tronu: Boban Đurović nam otkriva Top 5 projekata koji menjaju sve

"Veoma je važna spona ekonomije i politike. Bez dobre politike, nema zdrave ekonomije, kao što je i bez zdrave i sigurne ekonomije svaka politika postaje nebitna. Menadžerske sposobnosti ogledaju se kroz stvaranje ideja, realizaciju istih kroz projekte i implementaciju tih projekata", kaže Đurović za naš portal

Komentari

 • Banjcanin

  Najbolji??? Sta??? Kako covek voli da se pravi fin dok mu trebate,pred izbore obecavaju se kule i gradovi,pred privatizacije se obecavaju sva izmirivanja dugovanja prema radnicima... Naslusao sam se toga dosta,kao i dosta mojih sugradjana. Naime pre privatizacije HTP Fontana,najveceg ugostiteljsko-turistickog preduzeca u siroj okolini isti taj Boban Djurovic je predlagao i obecavao,ukoliko svi radnici koji smo dobili na sudu preduzece HTP Fontana,a cija je prodaja trebala da se obavi,na cije smo objekte stavili hipoteke da ne mogu da se prodaju dok se radnici ne namire sa potrazivanjima,isti taj Boban je obecavao da ce svaki do jednog da se naplati u postupku koji je dobijen na sudu. Pa naplatilo se 2/3 a ovi ostali koji nisu pojeo vuk magarca. Bitno je da je on taj koji je doveo investitore kojima je drzava poklonila vise nego sto su platili kupovinu hotela ili restorana a za radnike koji su se mucili nema. Sram te bilo Vrnjacka Banjo sto si to dozvolila ali nece ni on doveka!!!

 • mirjana

  Banja vise nije Banja,pretvorena je u vasariste tokom cele sezone,bez vaucera bi bila pustos!

 • Ivica

  Da si čovek sa vizijom koji nosi sve te titule obustavio bi gradnju u vb na narednih 20 godina minimum (ekstra i prva zona)

 • Lola

  Ahaha pabovaj i ne krije da postoji spona izmedju politike i ulaganja . Samo u V.B je to baš bukvalno. Sve njegovi partiski drugovi otkupili hotele za bedne pare....a njegov partiski napravio zgradu na 50m od izvora mineralne vode. Akva park koji je napravljen presušio izvor Jezera (izvor lekovite vode) ...i ovaj se nešto hvali....pa i treba prijatelju dok narod ne uzme motke i vrati oteto.

 • Ja

  Sve dok bude vaučera banja ok, a posle ?

 • Tamaraa!

  Covece,resi nam problem parkiranja.Banja je non stop prepuna turista.Kontejnere ste sve odneli,a niste nista uradili povodom odlaganja smeca.Izmestite sahte sa ulica od kruznog toka do marketa Tea.Ima toliko toga sto treba da se uradi...

 • Vrnjčanin

  Veliki predsednik, sa platatom od 100.000,00 dinara, napravio je ličnu imperiju vrednu milione evra, samo u automobilima ima preko 100.000,00 evra. Zato i jeste ličnost i menadžer godine, što više projekata za banju, više njemu u džep...nema ulaganja samo čista zarada. Bravooo za banjuu!!!!

 • Aleksandar

  Nije baš sve vredno hvale u Vrnjačkoj Banji. Sve više zelenih površina se pretvara u beton. Izgradnja apartmana na svakom pedlju je prisutna. Parkiranje je nemoguća misija. Apsolutna prednost se daje kafićima u restoranima .Banja gubi obeležje lečilišta i postaje mesto za zabavu i noćni provod.

 • Aki

  Isto kao i ZLATIBOR ovim tempom gradnje i prenatrpanoscu postaje obican grad ...Voleo bih da gresim ali izgubice se pojam "banje " za odmor i rekreaciju totalno ...

 • Rile

  Sve je to lepo sto kazes,al prvo sredi kanalizaciju i otpadne vode a takodje i saobracaj u banji pa posle gradi kule aqva parkove i zicare.A narod zivi i u selima oko banje.

  • Chance

   @Rile

   I da resi problem parkiranja. Neka garaza bi bila odlicna stvar.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke