"Zakucali smo na otvorena vrata kanceralije DFC-a": Džon Jovanović kaže da imamo sjajne ideje

Jovanović je rekao da je sa potpredsednicom Vlade Srbije imao vrlo koristan razgovor

Komentari

 • Maistor

  Napokon.... Naši gradjani koji su se školovali u Americi, stekli veliko znanje i upoznali mentalitet Američkog društva, naroda, dobro će doći za saradnju, budućnost u planiranim dogovorima, ciljevima koje treba sprovesti, materijalizovati. Nadam se da će dobiti šansu da ostvare pun potencijal svojim znanjem, strukom u svojoj rodnoj zemlji Srbiji.

  1
  0

  Podelite komentar

 • dr.

  “Imali ste koristan razgovor” Za čiji dzep je koristan?ako smem da pitam???Vaš ili Zoranin ili je u igri jos neko???

  0
  0

  Podelite komentar

 • Toma

  Eto, i nas je Bog pogledao da na celo DFC dodje covek nase gore list. Profesionalac kako se samo moze pozeleti za boljitak Srbije! Posebno da se uposle nasi mladi strucni kadrovi sa jezicima, skolovani u americi i ovde, jer samo tako se mogu postici svetski rezultati!!!

  4
  0

  Podelite komentar

  • Diplomata Djordje

   @Toma

   Odlicno napisa komentar Toma. Da se uposle nasi mladi strucnjaci koje imamo na pretek. Posebno doktore nauka, sa jezicima i svetskom kulturom.

   2
   0

   Podelite komentar

  • Prof prava Branko

   @Toma

   Odlican komentar gospodina Tome. Da se sto pre zaposle nasi mladi, a ima ih sa poznavanjem stranih jezika! Posebno, doktori nauka sa medjunarodnim iskustvom!?

   3
   0

   Podelite komentar

 • Margit

  Bravo Dzone, svaka cast, obožavam da slusam vase komentare, predloge, ideje, ma pametni ste nema sta tu da se prica. Emisije u kojima ucestvujete gledam do kraja, ma da Vas nije skoro bilo ili mozda nisam znala. Bravooooo, lep pozdrav.

  3
  0

  Podelite komentar